1. Võtke endale baarist üks jook. Meestele ei meeldi, kui neid selles osas ära kasutatakse. Kui oma joogiga mõne mehega vestlema satute, pole mehel tunnet, et teile kohe midagi joodavat peab tooma minema. Nii saate kohe meeldivat vestlust alustada ja keegi ei pea kuiva suuga pealt vaatama ja endale jooki anuma.

2. Unustage seksikas näoilme, mida kodus harjutanud olite. Loomulik naeratus mõjub palju positiivsemalt ja meeldib meestele.

3. Kui avastate klubis mõne kena mehe, fikseerige ta oma pilguga. Otsige temaga silmsidet – uskuge, see mõjub kui imeväel! Seksuaalsust saab juba silmist lugeda, pupillid laienevad, kui atraktiivne vastaspool lähedusse ilmub...

4. Kui olete just jutu peale saanud, ärge pärige kohe, mis ametit mees peab. See jätab teist mulje, justkui jahiksite vaid tema raha. Rääkige positiivsetest asjadest, muusikast, mis parasjagu mängib vmt.

5. Et meestega tutvuda, ärge istuge oma tüdrukutekambaga lauda, vaid võtke sisse kohad baarileti juures. Kui istute lauas, peab potentsiaalne meespartner kõigepealt tervet laudkonda naisi kõnetama, enne, kui soovitud ihaldusobjektini jõuab. See peletab mehed eemale! Looge parem ideaalsed võimalused kellegagi tutvumiseks, püstiseisu lauad on selleks parimad.

6. Tehke mehele kompliment! Öelge talle, et tal on kena naeratus või et tal on seksikad silmad. Kuigi see on tavaliselt nn meeste trikk, mõjub see mehele ootamatu ja meelitavana.

7. Olge enesekindel! Neil päevadel, kui end ebakindlalt tunnete, võiksite kaaluda kodus istumist. Optimaalne eeldus heaks flirdiks on see, kui endaga 100% rahul ja positiivselt meelestatud olete ja seda ka endast väljapoole kiirgate.

8. Seejärel jääb üle vaid end üles lüüa, seelik või lemmikkleit selga tõmmata ja minekule sättida. Pöörake tähelepanu sellele, et enda loodud fassaadi taga end ka tõepoolest hästi tunneksite!

Jaga
Kommentaarid