Valisin selle sügise meigitrendidest teile tutvustamiseks jumestuse, mis mulle eriti meele järele on.

Olemasolev ilu tuuakse esile seda võimendades: puhanud nahk, aimatav lauvärv, kerged varjutusvärvid, mitte kardinaalsed muutused. Meik peab olema igale kandjale isikupäraselt kohandatud.

Kohtudes hiljuti Chanel´i jumestuskunstniku Trine Skjoeth´iga küsisin, mis on tema jaoks võtmetooted uhiuues sügis-talv 2015 meigikollektsioonis Les Automnales. Trine on rahvusvaheliselt tunnustatud meigikunstnik, kelle jumestusstiil on loomulik ja modelli ilu rõhutav, samas alati trendikas.

Lauvärvipalett Creation Exclusive Entrelacs – Pruunid toonid, mis pole samas liiga soojad, et muuta pilku väsinuks. See on baastoode, mida saab kasutada nii päeva- kui õhtumeigis. Heledamatest  toonidest  saab  liikuda tumedamate poole, värvi siidine tekstuur on abiks hajutusel. Sobib nii pruunide  kui ka sinisilmade omanikele.

Nipp: Hajuta heledam toon üle kogu silmalau, tugevamalt liikuvale laule ja ära unusta silma alalaugu. Hajuta sõrmeotsaga pruunikas varjund järgides kulmuluu joont - nii saad silmalaule kerge modelleeringu.

Silmapliiats Stylo Yeux Waterproof 918 Ardent – Veekindel silmapliiats, mille kuldselt  küütlev pruunikas kauapüsiv toon teeb komplimendi igale silmavärvile. Võib kasutada lainerina ja lauvärvina, hajutades aplikaatoriga launahale laiali.

Nipp: Tõmba silmapliiatsiga joon silma alalau siseäärele rõhutades keskosa ja ka ülalau ripsmepiiri keskosale. Sinu silmavärv hüppab esile, nagu seda oleks võlukepikesega puudutatud. 

Põsepuna Joues Contraste 260 Alezane  - Alguses roosana näiv toon on sooja pigmendiga ja annab nahale erilise võlu.  Sobib tumedama ja heledama jumega tüüpidele, tuues põsele naturaalset värskust.

Nipp: Naerata endale peeglis ja hajuta põsepuna sarna kõrgeimast nukist veidi kõrva poole, noorendav efekt garanteeritud – kuni kümme aastat vanusest maha!

Huulepulk Rouge Coco Shine 99 Melancolie -  Jällegi sooja pigmendiga roosakaspruun meigitoode.  Huulepulk, mis teeb imet sinu huultega, kui need külma käes sinakaks kipuvad muutuma ja toimib huulepalsamina, kuna sisaldab hulga niisutavaid komponente.

Nipp: Pintsliga või otse huulepulgaga suu värvimise asemel proovi huultele sõrmeotsaga värvi tupsutada, tulemus jääb üllatavalt loomulik ja armas.