Vali alustoode selliste omadustega, millist efekti oma nahal soovid st. vastavalt oma naha tüübile. Kanna meigialuskreem sõrmede abil nahale ja hajuta nagu niisutavat kreemi. Vajadusel kasuta ka spetsiaalseid alustooteid silmameigi või huulemeigi alla.

Tee kindlaks oma näonahatüüp ja vali sellega sobivate omadustega jumestuspõhi. Kuivale ja tundlikule nahale sobivad vedelad-niisutavad jumestuskreemid või mineraalpuuder. Rasuse ja seganaha puhul on hea valik matistavad jumestuskreemid, kompaktpuudrid, meigipulgad. Normaalsele ja noorele nahale sobivad BB-kreemid ja toonivad päevakreemid.

Õige tooni leidmiseks proovi sobivama näivaid varjundeid triipudena lõuajoonel ja kaelal – nägu võib punetada ja naha loomulikku värvi näed oma kaelal. Õige toon sulandub nahka ja ei ole üldse näha. Enamik inimesi vajab kahte tooni jumestuskreemi, suvel tumedamat ja talvel heledamat. Jumestuskreemi võib segada ka niisutava näokreemiga – saad heledama ja läbikumavama põhja.
Kanna põhi näole sõrmede, meigikäsna või jumestuskreemipintsliga. Profid eelistavad viimast, kuna tulemus jääb õhuke, puhas ja hästi kattev. Hea tehnika on kanda näole viis täpikest, laubale, ninale, põskedele ja lõuale ning seejärel hajutada.

Puuder kinnitab meigi. Selleks õta puuder pintslile, koputa liigne värv maha ja paita pehmelt üle kogu näo. Veidi rohkem puudrit kanna T- tsoonile (nina, lõug, otsaesine).

Jaga
Kommentaarid