Kosmeetikat kasutan: Iga päev. Enda kauniks tegemine on kunst ja mulle meeldib meik.
Minu lemmikbrändid on: Tarte - tegemist on kemikaalivaba ökokosmeetikaga. See bränd ei sisalda parabeene, SLS, sünteetilisi lõhnaaineid. Meeldib paar toodet ka YSL meigisarjast, aga proovin võimalikult palju looduslike vahendeid kasutada.
Kuus kulutan kosmeetikale: Iga kuu ma kosmeetikat ei osta. Enamus tooted kestavad väga kaua. Ma arvan, et umbes iga 3 kuu tagant ostan jumestuskreemi, ripsmetušši või siis midagi, mis on otsa saanud.
Kõige kallim ost: Viimati soetasin endale Caudalie Vinoperfect Radiance Serumi. Head seerumid on üsna kallid ja see toode teeb naha ühtlaseks ja aitab ka pigmentatsiooni vastu. Ühtlasi pidavat see olema 62% tõhusam kui C-vitamiini seerumid.
Toode mille puudumist märkan kohe: SPF. Kuna elan Californias, siis pean end päikse eest igapäevaselt kaitsma. See on väga oluline ja on kõige esimene asi, mille ma iga hommiku peale panen.
Parim ripsmetušš on: Tarte Lights, Camera, Lashes. See ripsmetušš ei lähe laiali, teeb ripsmed pikaks ja tuleb väga kergelt maha.
Minu käekotist leiab alati järgmised tooted: Tarte Amazonian clay BB cream, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kulmupliiats, Fresh Sugar Petal huuleravi, Guerlain Four Seasons päiksepuuder.
Ilusalongi külastan: Siis kui külastan Eestit. Mul on Ameerikas juuksed mitu korda kange vesinikuga ära rikutud. Enamus protseduurid saan kõik kodus tehtud.
Parimad ilusalongid on: Casabella salong on mu absoluutne lemmik.
Parim ilunipp: Palju vett ja tervislik toitumine. Mitte ükski ilutoode ei asenda tervislikku toitumist.