Reisija tervise mini - ABC

1. Mine vanni. Ei ole midagi uut järgnevas soovituses, kuid eksperdid soovitavad ikka ja jälle võtta vanni. Kuid tõesti tõesti - niipea, kui olete jõudnud majutuskohta ja kohvrid lahti pakkinud, on hea vann rahustava ja ergutava toimega. Lisage vanniveele naturaalse toimega vannisoola ja saate lõõgastava kogemuse.

2. Harjutused. Kes on harjunud tegelema joogaga, ilmselt teab selle tõhusust nii kehale kui vaimule. Kuid isegi kui te ei ole regulaarne harrastaja, soovitatakse siiski teha kord päevas, soovitavalt hommikuti, võimlemisharjutusi. Pealtnäha ehk tähtsusetu fakt, kuid soodustab vereringe aktiviseerumist ja väldib uimast enesetunnet.

3. Unetuse vältimiseks soovitatakse kaasa võtta und soodustavad aroomiõlid. Tõsi ta on - reisides võivad tekkida ajavahest tingitud momendid, kus magama jäämine võib olla häiritud. Kes ei ole enne õlide toimet proovinud, võiks seda teha ja katsetada näiteks lavendliaroomi.

4. Vesi, roheline või valge tee. Loomulikult ei ole vaja üle korrata, et vedeliku tarbimine on asendamatu, kuid hoolitseda tuleb terve organismi niisutuse eest. Palavatel päevadel ei ole kehakreemid päris tõhusad, selleks puhuks soovitatakse kasutada niisutavaid kehaspreisid.

5. Vitamiinikapslid näonaha niisutamiseks - hea kaasas kanda, ning ei ole ohtu, et lennukis midagi puruneda võiks. Lisaks soovitame muretseda ka nn. travelkit, kuhu saate oma lemmikšampooni sisse valada.

6. Päikeseprillid - mitte ainult moeasi, vaid ka võimalus varjata väsinud silmi.