Jäär
Algab kuum ja kirglik kuu, mis paneb Jäärade partnerluse proovile igas eluvaldkonnas. Võimalusi uuteks liitudeks terendab ümberringi rohkem kui idamaistes muinasjuttudes kalliskive, kuid vaid mõned neist on ehtsad...
Suhted. Tasapisi arenenud armusuhe tahab ametlikku kinnitust ja pulmade pidamiseks või kihlumiseks on praegu väga hea aeg. Üksildane Jäär võib leida armsama, kuid kindlas suhtes olija võib kohata suurt füüsilist tõmmet väljaspool suhet.
Töö ja raha. Ka siin ei saa läbi kirglike suheteta. Nagu tööpostiarmastus iseenesest poleks paras probleemiallikas, kipuvad Jäärad praegu jahti pidama oma ülemustele või alluvatele, samuti on tõenäoline, et tekib suhe suure vanusevahega inimeste vahel.
Ilu ja tervis. Oled ilus ja toonuses, kuid pidev kirg ning sellega kaasnevad probleemid kurnavad su emotsioone kõvasti. Suurim kink endale on hingerahu ja lihtsaim tee selleni on treeningutel saavutatud kehaline tasakaal.

Sõnn
Sõnnil on sel kuul käed tegemist täis ning telefon ja muud suhtluskanalid toovad seda üha juurde. Paraku puudub mõnel motiiv, mõnel jõudlus kõigile soovidele vastata ja Sõnn tunneb end kohati lausa läbipõlenuna.
Suhted. Esiplaanil on turvalised ja meeldivad inimsuhted, kus valitseb üksteisemõistmine ja puudub seksuaalne pinge. Kuni kuu viimasel nädalal astub sinu ellu keegi, kes tüüne veepinna lainetama suudab lüüa...
Töö ja raha. Enda arvates annad oma parima, tööandja jaoks aga kipub seda vähe olema. Kõige kergem ja samas ka kõige keerulisem on neil, kes on ise endale tööandjaks. Raha tuleb sisse raskelt ja vähem, kui sulle meeldiks. Ettevaatust lepingutega!
Ilu ja tervis. Kui eelmine kuu lõppes mõne terviseprobleemiga, annab see veel kolm nädalat tunda. Immuunsüsteem vajaks turgutamist värskete vitamiinide ja hea unega, ka tasuks vältida paiku, kus nakkushaigus kergesti külge saaks hakata.

Kaksikud
Ohhoo, kui põnev! Kaksikute elu on praegu tegus ja kiire – nõuab ja pakub palju. Juba kuu algul tunnevad nii mõnedki Kaksikud reisikihku ja see viib nad suure tõenäosusega kodust kaugemale. Hing jääb rahule!
Suhted. Olgu kodus või tööl, kodumail või rännuradadel, igal pool tõmbad sa ligi huvitavaid inimesi. On neid, kellelt palju head õppida, ja neid, kes innustavad sind negatiivse eeskujuga. Ka sa ise oled vaatlus- ja võrdlusobjektiks.
Töö ja raha. Mida enam on su töö seotud reiside ja suhtlemisega, seda edukam oled. Õnneks saab pea igas töös emba-kumba suunda rakendada. Raha kulub oktoobris palju, sest sinu vajadus ilu ja mugavuse järele on suur.
Ilu ja tervis. Oled heas toonuses, ei hoia tagasi aega ega raha, et enda eest hästi hoolitseda ja end veel kaunimaks tuunida. Kui koged nahaprobleeme, kiirusta usaldusväärse kosmeetiku juurde, selmet ise midagi leiutama hakata.

Vähk
Algab mõnus ja hubane sügisperiood, kus Vähid saavad mitmeid väljakutseid ning saavutavad päris palju. Nüüd on hea aeg keskenduda oma eesmärkidele ja teha nende nimel nii tööd kui ka kompromisse – edu ootab!
Suhted. Omaette olemiseks pole aega ja vahel tunned sellest puudust. Oled tihedalt seotud sõprade, sugulaste ja naabritega, kellel on sind pidevalt vaja. Osaliselt täidab see sind uhkusega, ent kui oma pärispere unarusse kipub jääma, püüad teha korrektiive.
Töö ja raha. Sul on palju häid mõtteid, mida sügisene aeg soodustab – töötad meeleldi, eriti kui saad töötamise koha ise valida. Raha kulutad kõige meelsamini komfortse kodu loomisele, kõige arukamad sisseostud sooritad kuu viimasel nädalal.
Ilu ja tervis. Kuu esimesel poolel teevad sulle palju rõõmu eksootiline massaaž ja spaaprotseduurid. Kuu keskmisel dekaadil võivad probleemiks olla peavalud ja nägemine. Ebamugavuste või valu korral peaksid pöörduma arsti poole.

Lõvi
Paljudele Lõvidele on oktoober küllaltki keeruline ja töömahukas, sest erinevad teemad, projektid ja vajadused kipuvad kattuma ning aega on alati vähem, kui vaja oleks. Nüüd tasub olla eriti rahulik ja planeeriv, sest ainult nii leiad aega kõige jaoks.
Suhted. Algab väga heade suhete aeg, kus armastus leiab su igalt poolt üles. Tunned end õnnelikuna ja teed õnnelikuks ka oma lähedased. Oled loominguline, mänguline ja suudad kõik teised ümber sõrme mässida.
Töö ja raha. Kui oled palgatöötaja, saad oma tööga elutempo kiuste siiski kenasti hakkama. Ohtlikum on lugu siis, kui ise endale tööd annad ja palka maksad – edasilükkamine toob kaasa kuhjumised, raha aga sulab käest kui havi käsul.
Ilu ja tervis. Ilu nõuab palju raha, kipud ka siin üleliia kulutama. Naudid meeleldi kvaliteetseid ilutooteid ning proovid uusi treeninguid ja lõõgastusvõimalusi. Tuleb tunnistada, et hästi mõjuvad need küll...

Neitsi
Tõsine, huvitav ja edukas kuu, mis sobib hästi enesearenduseks ning senisest positsioonist ja elustandardist kõrgemale astumiseks. Neitsi, kes on tükk aega valmistunud kvalitatiivseks tõusuks, teeb selle sel kuul teoks.
Suhted. Kuu esimesel dekaadil eelistad üksindust või väga privaatset intiimsust, edasi aga astud meeleldi seltskondadesse, kus püüad pilke oma kauni välimuse ja uhke hoiakuga. Tunned imetlusest rõõmu, kuid salamisi oled truu armsamale või üksindusele.
Töö ja raha. Kõige edukam oled finantsalal, olgu enda või võõra rahaga opereerides. Nii sissetulekud kui ka väljaminekud võivad praegu olla tavatult suured ning raha tuleb ja läheb harjumuspärasest erineval moel.
Ilu ja tervis. Juba kuu algul on hea aeg värskendada oma imagot, et näha välja täpselt nii tark, loominguline ja edukas, nagu sa tegelikult oled. Uus kostüüm ja uus soeng võivad teha imet. Kasuks tuleb ka veidi rafineeritum meik.

Kaalud
Kaalude oktoober on ühtaegu tõsine ja mänguline, materiaalsele edule orienteeritud ja loovusega läbi põimitud. Mida enam suudad võtta isikliku vastutuse oma elu eest, seda paremini end tunned. Hea aeg teha tutvust teadliku mõtlemisega.
Suhted. Oled särav ja ligitõmbav, kuid ei tunne soovi end siduda. See vastuolu muudab su närviliseks ja kipud tihti selles hoopis partneri süüd nägema. Emotsioonide pinnal on sul endaga ja teistel sinuga praegu päris raske.
Töö ja raha. Sul on suurepäraseid ideid, kuid aeg nende teostamiseks on praegu keeruline – vajaksid tiimitööd, kuid sellega on alailma raskusi. Hoidu oma heade ideede kergekäelisest jagamisest, sest varsti suudad need ise realiseerida.
Ilu ja tervis. Nüüd on aeg pöörata endale suuremat tähelepanu ja viia ellu muudatused, mida su keha vajab. Tõenäoliselt suudad sa oktoobri esimesel poolel loobuda mõnest kahjulikust harjumusest ning asendada selle uue ja kasulikumaga.

Skorpion
Kui vähegi võimalik, tahavad paljud Skorpionid praegu veidi aega maha võtta. Seljataga on pikk ja hoogne sügis, ees seisab vähemalt sama pingeline ja tegus talv. Nüüd oleks mõnus elada pisut aeglasemalt ja vaadata, kuidas tuul lehti keerutab.
Suhted. Pere- ja paarisuhetes tunned soovi senisest enam oma lähedastele pühenduda. Nüüd on mõnus minna koos välja või nautida hubaseid tunde praksuva tule ees või lihtsalt voodis olla. Koos kogetud tunded ja elamused liidavad hingi.
Töö ja raha. Vaatamata soovile puhata ei kao töised väljakutsed kuhugi. Otse vastupidi – ees terendab võimalus astuda uuele tasandile ja senisest enam raha teenida ning loomulikult ei suuda sa sellele vastu panna.
Ilu ja tervis. Kasuta päeva ja naudi elu! Kuu algul püüa võtta elamist-olemist kergemalt, sest pärast ei pruugi selleks aega olla. Kui võimalik, tegele pisut stilistikaga ja valmistu kohtuma selle maailma kõvemate tegijatega.

Ambur
Amburitele on algav kuu lausa preemia – kõik on kuidagi ilus ja mõnus. Loorberitele puhkama jäämiseks pole siiski aega, sest sisemine tuli lõõmab, uued märklauad ootavad nooli ja uued mäetipud alistamist.
Suhted. Oktoobri algul meenub sulle armastus ning sa kehastud kiiresti ümber hellaks ja leebeks naiseks, olles selle metamorfoosi üle isegi üllatunud. Kuu teisest dekaadist alates on lapsed ja vanemad sulle väga olulised.
Töö ja raha. Eelmisel kuul alustatu läheb mürinal edasi, muutudes juba positiivseks rutiiniks. Sinu jaoks on see hea – pingutamist vähem, raha rohkem. Eriti edukas oled, kui suudad oma tegevust ja väärtusi kooskõlas hoida. Hea aeg õppimiseks!
Ilu ja tervis. Kõige ettevaatlikum peaksid olema olmetraumade ja külmetustega – pea meeles, et suvi sai tõesti läbi. Ilu aga pole kunagi liiga palju ning selle rõhutamisega ei tee sa teenet mitte ainult endale ja oma armsamale, vaid ka oma karjäärile.

Kaljukits
Algamas on väga kiire ja tegus kuu, millest kaugemas perspektiivis võib saada tulevase edu vundament. Nii mõnigi Kaljukits tegeleb oktoobrikuus piiritaguse suhtlusega ja leiab nii toetust, mida hädasti vajab.
Suhted. Parimaks kaaslaseks on inimene, kes jagab su püüdlusi, on valmis olema nii innustaja kui ka turvalist puhkust võimaldav tagala. Oled seksuaalselt väga heas vormis ning see lisab suhetele särtsu ja rõõmu.
Töö ja raha. Oled terve kuu ülemuste huviorbiidis – varu kannatust ja jäta endast õige mulje. Kasu kätkeb rahalist boonust ning senisest kõrgemat ametialast ja ühiskondlikku tasandit. Tasub mõelda investeeringutest ja heategevusest!
Ilu ja tervis. Kui tunned õlgades pinget või meelekohtades torkeid, on aeg lõõgastumiseks ja aktiivseks puhkuseks. Kindlasti peaksid selleks aega varuma kuu keskmisel dekaadil, mil elu on tavapärasest veelgi pingelisem. Proovi näiteks pilatest.

Veevalaja
Küllaltki keeruline kuu, mida kahe esimese dekaadi jooksul mõjutavad konfliktid nii ümbritsevate inimeste kui ka iseendaga. Meelerahu säilitamiseks püüa neid käsitleda info- ja arenguvõimalustena, mis aitavad ennast ja oma vajadusi-võimalusi paremini tundma õppida.
Suhted. Kõige keerulisem on kuu esimene nädal. Oled enda arvates panustanud ja pingutanud mitme eest, kuid lähedased ei näi sellest arugi saavat. Kui võimalik, püüa sel ajal kaugemale reisida, sest rännak mõjub su meeltele vabastavalt.
Töö ja raha. Kõige keerulisem on teisel dekaadil, eriti selle alguses ja lõpus. Võimalik on materiaalne kahju kellegi paha tahte, hooletuse või mõtlematuse tõttu. Kõik lepingud tuleks enne allkirjastamist väga hoolikalt läbi analüüsida.
Ilu ja tervis. Kestev pinge mõjub enesetundele kehvasti, seepärast tuleks leida võimalusi meeldivaks lõõgastuseks. Hea oleks liituda mõne tantsustuudioga, kus liikumine ja meeleolukas muusika su vahelduseks teisele lainele kannavad.

Kalad
Oktoobrikuu jaguneb Kalade jaoks üsna selgelt pooleks. Esimesel poolel on oodata mitmeid vääritimõistmisi ja kommunikatsioonisegadusi, teisel aga lähevad tegemised-ettevõtmised üha paremini.
Suhted. Pühenduksid isiklikele suhetele meeleldi rohkem, aga alailma võtavad muud asjad su tähelepanu endale. Seepärast tunned end kõige paremini nende inimeste keskel, kes sind lihtsalt su enda pärast tingimusteta toetavad.
Töö ja raha. Kuu esimesel poolel võid end korduvalt keerulistest situatsioonidest leida, kus keegi parimat nägu tehes sinu arvel midagi saavutada tahab. Teistele on seda raske selgitada. Kuu teisel poolel leiad poolehoidjaid ja edu.
Ilu ja tervis. Kohati võib su tähelepanu olla üpris hajevil, kuid füüsiline vorm on pigem hea. Lase ajutistel raskustel endast üle voolata ja keskendu oma eesmärkidele – nii tunned end kokkuvõttes kõige paremini.