Tiina Kruus, Anne & Stiil tegevtoimetaja:

Looduse pärl astelpaju huulepalsam on lihtne ja tore toode. Looduslikkus on hästi tuntav ja mõjub usaldusväärselt. Huuled püsivad kenasti pehmed.
Versace Eros pour femme on seksikalt värske lõhn. Mitte liiga vesine, vaid krõmpsult roheline, tsitruseline ja oma iseloomuga.

Õnne Rudi, jumestaja:

Guinot Creme Hydra Finish nahatooni ühtlustav kreem sobib ideaalselt meigi alla, aga ka lihtsalt päevakreemiks. Väike osake ilusat sirelilillat kreemi muudab jume säravaks ja klaariks ning pisut neutraliseerib ka pigmendilaike. Sobib muuhulgas ka kombineeritud nahale, muutes nahapinna veidi matimaks. Ei ole tooniv päevakreem, mis on suureks plussiks, kuna saab kasutada rohkematel puhkudel.

Helen Heinroos, juuksur:

Guerlain KISSKISS ROSELIP niisutav ja volüümiandev toonitud huulepalsam.  Alguses arvasin, et toon jääb tumedam huultele kui tegelikult jäi, hästi õrna läikega. Niisutas hästi, mis mulle meeldis, sest huulepulgad tavaliselt kuivatavad mu huuli. Värv kahjuks väga kaua peal ei püsinud, aga igapäevaselt kasutaks küll. Ideaalne mulle tööle, kuna vahel lihtsalt on ajaga nii kiire,et ei jõua huulepulka värskendada.

Anu Saagim, Elu24.ee peatoimetaja:

Artemis of Switzerland Skin Supremes Age Correcting Lotion. Kasutasin seda vedelikku isegi meigi eemaldamiseks, vesi tegi naha nii pehmeks, et peale seda ei olnud vajadust end millegagi kreemitada. Tundsin end oma nahas väga mugavalt.

Eia Uus, Anne & Stiili tegevtoimetaja:

Glominerals Suede Matte Stick huulepulk on nii püsiv, et mitu tundi pärast pealekandmist küsitakse ikka veel, mis imeasi mul huultel on. Minu lemmik on küpselt sügisene veinitoon Port. Eriliselt hästi püsis koos H&M Lip Primer valge huulepulgaga, mis valmistab huuled ette ja hoiab värvi paigal vajadusel kogu õhtu ja öö.

Liis Lemsalu, lauljanna:

Scholl Velvet Smooth Intense Serum jalaseerum, muutis jalad üdini siidpehmeks.

Inebrya Ice Cream volüümisprei 15-ühes juuksesprei, tegi minu juuksed tõesti super volüümikaks ja suureks.