Peale protseduuri oli nahk punane ja ärritunud ning meel murelik. Kuid teisel päeval toimus ime - punetus taandus, jume selgines, näonahk oli kenasti trimmis ja poorid kahanenud, otsaesise kortsud taandunud. Lausa lust oli teha jumestust sellisele "uuestisündinud" nahale. Mikro-nõel ergutas naharakud tööle!

Dermapen™ on revolutsiooniline mikro-nõelravi meetod, mis pinguldab ja uuendab nahka ning annab värskema ja ühtlasema jume. Protseduuri tehakse käepärase aparaadiga, mille otsikuks on pisikesed nõelad. Tekitades nõeltega nahale mikro-trauma, stimuleerib Dermapen™ naha uuendamist ja loomulikku kollageenitootmist. Tulemusena pinguldab ja tõstab nahka, vähendab pindmisi kortse, muudab poorid väiksemaks ning vähendab arme. Lisaks on Dermapen™ ideaalne võimalus seerumite ja kreemide nahale kandmiseks, sest pärast protseduuri imenduvad need paremini ja kiiremini.
Milliste probleemide puhul Dermapen aitab?
Dermapen™ on ideaalne lahendus probleemidele nagu pindmised kortsud, armid (sh aknearmid, venitusarmid), ebaühtlane, vananev ja elujõuetu nahk.
Nahk näeb märgatavalt noorem välja juba 6-8 nädala järel. Parima tulemuse saavutamiseks tuleks läbida kuur, mille kordused määratakse vastavalt soovitud tulemustele koos spetsialistiga. Taastumisaeg on lühike, vaid 2-3 päeva.