Energiasääst. Ühenda pärast kasutamist seinast lahti kõik mobiilide ja sülearvutite laadijad.
Prügi sorteerimine ning taaskasutus. Jaga prügi nelja kategooriasse: plastik, paber, kompost ning üldprügi. Plastikpudelid, -topsid ning -karbid pese pärast kasutamist puhtaks ning taaskasuta. Pudelid ja pakid voldi enne prügikasti viskamist nii väikseks kui võimalik - nii ei võta pakk ülemäärast ruumi kotis ja kott prügiautos, mis tänu sellele jätab lisaringi tegemata, kasutades nii vähem kütust.
Paberi taaskasutus. Kui kavatsed trükkida midagi iseenda tarbeks, võta kasutatud paberit ning trüki lehe teisele poolele.

Viise, kuidas taaskasutada paberit ja eelkõige plastikut, on mitmeid - oleneb ettevõttest. Mina töötan Budapesti ühes suuremas keskkonnaalases MTÜs, kus korraldatakse mitmeid töötube, mille läbiviimisel taaskasutatakse näiteks plastikust jogurtitopse, pudeleid või tetrapakke. Astudes sammuke lähemale kontori rohelisemaks muutmisele, muutub see ka prügivabamaks. See aga annab lootust, et teadlaste ennustus, et 2050.aastaks leidub 99% protsendil maailma lindudest sisikonnas plastikut, ei lähe täide!