Üllatused algasid kohe protseduuri alguses, kui kosmeetik Kristiina Meentalo eemaldas minu meigi piimaga, jah - pesuehtsa täispiimaga. Harmoonikumi salongi looja Ene Lill selgitas: "Meigi eemaldamine piimaga on nii keskkonda kui tervist säästev nipp. Piim on ideaalne nii veekindla kui vees lahustuva mustuse lahustamiseks. Kosmeetika osas lähtume põhimõttest: "Mis sünnib süüa, sünnib ka nahale määrida".

Naha kaudu imendub organismi üllatavalt palju väliskeskkonnast. Kasutame salongis mahedat täispiima, kuid põhimõtteliselt sobib iga piim ja eriti kohvikoor. Piim sisaldab pea kõiki elusrakkude ehitamiseks ja toimimiseks vajalikke aineid (süsivesikuid, valkusid, lipiide, mineraale, vitamiine jne). Piimarasval, mida meie ökotäispiimas on 4,6%, on looduslikest rasvadest kõige mitmekesisem koostis rasvhappeid ja vitamiine. Nii et lisaks puhastusele saab nahk ka korraliku annuse toitaineid ja bioaktiivseid komponente. Ja mis peamine - mitte kellelgi et teki ärritust!"

Õietolmuhellitus "Jumalanna" on nahka noorendav ja taastav hoolitsus. Õietolm sisaldab kõiki eluks vajalikke aineid, peale bioaktiivsete nahka noorendavate, toitvate ning kaitsvate ainete leidub selles ka hulk kulda! Nägu puhastatakse ja kooritakse õrnalt, kuid tõhusalt. Juba massaažiõlisse, mis segatud aprikoosiõlist ning imelistest aroomidest, on lisatud pisut õietolmu. Põhjaliku massaažiga elavdatud nahale kantakse elujõudu taastav õietolmumask. Lõpuks kantakse täiuslikult toidetud nahale pisut värsket näokreemi.
Kogu protseduuri ajal lendlesid mu ümber magusad looduslikud lõhnad, nagu oleksin olnud köögis ametis koogi valmistamisega. Meemassaži näole ei olnud ma varem proovinud. See oli võrreldes kehamassaažiga eriti nauditav. Ausalt – ma ei oodanud erilist "imet" peale üdini naturaalsete toimeainetega hooldust, aga kui peeglisse vaatasin, lugesin oma otsaesisel kokku üks ja pool kortsu! Tundus uskumatu, et enne hooldust oli neid seal uhkeldanud koguni neli! Tõestatud sai fakt, et naturaalsed toimeained meie toidulaualt - mida ehtsamad ja lihtsamad, seda parem - noorendavad nahka.