Jana Hallas on kirjutanud Eurovisiooni lauluvõistluse võistluslaulude "Once in a Lifetime" (esitaja Eda-Ines Etti), "Runaway" (esitaja Sahlene) ja "Through My Window" (esitaja Sandra Oxenryd) sõnad.

Samuti on ta kirjutanud laulusõnu ansamblitele 2 Quick Start, Best B4 ja Vice Presidents. Räägime saates, miks teda enam eurolaulukarusell ei huvita ning mis on see uus ja põnev teema, millega ta hetkel hõivatud on. Kuidas ta naudib olla "täiskohaga" ema oma pojale. Milline on tema lemmik iluprotseduur, mis aitas täielikult kaotada teda neiupõlves kimbutanud nahaprobleemi jäljed ja mis imenipiga ta end nii heas vormis hoiab.

Meesterubriigis näitame, kuidas käib nahahooldus, mis mõeldud ainult meestele. Annemarie Börlindi sarja kosmeetik Maris Tarto annab soovitusi koduseks nahahoolduseks.

Oleme kaameraga glamuursel seltskonnaüritusel Kultuurikatlas: Tiina Talumehe moeshowl "Pööriöö". Ajame juttu moedisaineri ja tema loomingu austajatega: näitlejanna Merle Palmiste, moe- ja ilutoimetaja Kristina Herodese ning Eesti Naise peatoimetaja Aita Kiviga.

Saate lõpetab meigikool, kus on algavaks peohooajaks eriti vajalik õpetus - kuidas kasutada meigis silmalainerit! Vaata saadet Stiilistuudio täna õhtul, 22.11, kell 19.30 Tallinna TV kanalil.
Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT