Käisin firma suvepäevadel ja kuna meie ettevõttesse kuulub Baltikumi peale suurem hulk inimesi, siis mõistagi ma kõiki ei tundnud. Õhtu edenedes tutvusin ühe meeldiva Leedu noormehega, kes nägi uskumatult hea välja! Selline mehine ja sportlik!

Enne kui arugi sain, oli liigne alkohol ja vallatu tuju teinud oma töö ning me maandusime tema telgis. Otsustasin, et sellest saab minu suvine romantiline üheöösuhe, täpselt nagu romaanides! Õnneks tuli reaalsustaju aga kiirelt tagasi, sest uskuge või mitte, aga mees kandis naiste korrigeerivat pesu!!! Igasugune kirg tema vastu oli kadunud ning ma ei osanud muud teha, kui kiiremas korras põhiseltskonda naasta. Tema aga ilmselt jäigi telki, sest sel ööl ma teda enam ei kohanud.

Nüüd mõtlen sellele siiani. Osaliselt mõistan teda. Eks ta tahtis endast paremat muljet jätta ja ju siis meestele nii efektiivset korrigeerivat pesu ei toodeta. Aga vist peaks! 

Miski pole huvitavam kui päris elu ja ka parimad naljad sünnivad elust enesest. Jaga meiega oma naljakaid, intiimseid ning piinlikke kogemusi. Saada oma lugu aadressile vastus@annestiil.ee märksõnaga " minu lugu" ja meie anname igale ilmunud loo kirjutajale kingituse.