Paljud inimesed (kaasaarvatud mina) kardavad kasutada isepruunistavat kreemi, sest see võib jätta oranži või laigulise tulemuse. Hea ja kvaliteetse kreemi valimisel ja selle õigel kasutamisel ei tohiks midagi karta. Jagan teiega samme, mida peaks läbima isepruunistava kreemi kasutamisel, et saavutada ideaalne tulemus ja ületada enda hirmud.

* Koori ja niisuta nahka päev enne isepruunistava vahendi kasutamist, et eemaldada surnud naharakud. Pööra erilist tähelepanu küünarnukkidele, põlvedele ja pahkluudele kuna need kipuvad olema kuivad. Näol kasuta näokoorijat.

* Raseeri või vahata vähemalt 24 tundi enne isepruunistava vahendi kasutamist. See annab võimaluse nahal "maha rahuneda" ja vältida põletikku avatud poorides.

* Eemalda kogu meik, deodorant ja lõhnaõlid enne isepruunistava vahendi kasutamist, kuna need tekitavad takistava kihi naha ja isepruunistava kreemi vahel.

* Kasuta isepruunistava kreemi jaoks mõeldud kinnast, kuna see tagab ühtlase kreemi jaotuse ja triipude vaba tulemuse.

* Alusta isepruunistava vahendi peale kandmist jalgadest ning liigu üles mööda keha, lõpetades näoga. See väldib määrdumist, triipude tekkimist või kogemata kreemi eemaldamist.

* Enne isepruunistava vahendi kätele või jalalabadele kandmist, kasuta tavalist kreemi käte, jalalabade, varvaste ja sõrmede vahel, et vältida nende "päevitumist."

* Lase isepruunistaval tootel kuivada ning seejärel kanna lohvakaid, tumedaid riideid kohe kui oled lõpetanud, et vältida isepruunistava kreemi sattumist heledatele riietele.

* Väldi kitsaste sokkide, jalanõude ja aluspesu kandmist, mis võivad päevituse maha hõõruda.

* Väldi dušši all käimist vähemalt 6 kuni 8 tundi ning 2-3 tundi käte pesemist. Kui mõni kehaosa peaks saama märjaks siis ära hõõru seda kuivaks, vaid tupsuta kuivaks.

* Peale seda käi dušši all, niisuta nahka iga päev, et päevitus püsiks nii kaua kui võimalik.

Artikkel meeldis ning tahaksid lugeda veel iluteemalisi postitusi? Külasta Merike Liiva blogi SIIN