"Ma ütlen teile, see silm hakkab kohe nutma!" teatab Luisa Värk (28) autoroolis, teel pildistamisele. "Murdepunkt on lähedal." 

Kohale jõudes on nutt läbi ja pika pilli peale ilu jälle majas. Ja isegi kui üks silm omasoodu nuttis, siis teine naeris koos suuga. Ka siis, kui Luisa meigitoolis istudes näost valgeks muutus ja küsis: "Kas teil šokolaadi on? Ei tahaks siin tüli teha ja ära minestada." Naeris, kui ta rääkis oma pöörasest graafikust, mida kuulates tundub, et tal peab olema rohkem tunde ööpäevas kui teistel. Iga päev kool (ta õpib sügisest Tallinna Tehnikaülikoolis ärikorralduse magistrantuuris), uus sooloalbum "Maalida võiks maailma", laps (kuueaastane Miina Rihanna), ning kuna ta elukaaslane on juhtumisi Eesti Vabariigi peaminister Taavi Rõivas (36), mis tähendab mehele väga pikki tööpäevi ja rohkelt komandeeringuid, on ka suurem osa kodustest tegemistest naise kanda. Millal Luisa magab?!

Meie järjekordsele kohtumisele hilineb ta mõne minuti: "Ma magasin sisse! Mul on iga hommik neli äratust, aga olin need täna kõik südamerahuga kinni pannud." Milline kergendus! Ta on siiski ka inimene, mitte lõputu jaksuga ülinaine. Väga väsitava päeva järel on Luisa perele pakkunud poest ostetud valmistoitu. Kodus ei käi ta kleidikeses, vaid pigem pidžaamas. Ta on halb pikalt ette planeerija ("Kuidas peaksin praegu teadma, kas mul on tuju aprillis reisile minna?"), külma ja pimedaga kipub masendus peale, intervjuu ajal paraneb ta haigusest ja pole ammu trennis käinud ("Kõige raskem on tee kodunt spordiklubisse."). Ta on päris inimene, kes ei püüa mõjuda täiuslikult. 

Pikem intervjuu Luisa Värgiga detsembrikuu Anne & Stiilis!

Jaga
Kommentaarid