Robbie Williams kartis lapsena multifilme nii palju, et kui televiisorist juhtus multikas tulema, peitis poiss end voodi alla. Nüüdseks on Williams andnud oma hääle nii mõnelegi sellisele filmile.

Scarlett Johansson tunneb paanilist hirmu putukate ees, kuna lapsepõlves oli tal probleem jalatsisse roninud tarakaniga. Samuti kardab ta niivõrd palju saada mõnd infektsiooni, et minnes ideaalselt korras hotellituppa, peab ta selle ise kindlasti põhjalikult üle koristama.

USA filmirežissöör Woody Allen nimetab end oma hirmude pärast "heas mõttes neurootikuks," kuna teda hirmutavad nii paljud asjad – lapsed, päikesevalgus, õuekoerad, kõrgus, väikesed ruumid.

Billy Bob Thornton omab samuti hulgaliselt foobiaid, kartes antiikmööblit, Komodo varaane (kõik teised reptiilid jätavad ta külmaks) ja lauahõbedat.

Jennifer Aniston kardab lennukiga lendamist. Vaatamata sellele, et lennuhirm on foobiana väga levinud, ei ole Jenniferil lennukis sellest kergem.

Barbra Streisand on juba noorusest peale peljanud tõsiselt avalikke esinemisi. Teraapia abil on ta suutnud seda nüüdseks vähendada.

Robert De Nirol on foobia hambaarstide ees, sest kardab hammaste parandamisel saada infektsiooni.

Jessica Alba kardab korralagedust ning seepärast peavad kõik asjad olema kindlates kohtades. Sõbrad püüdsid talle üllatust valmistada, pannes tema hotellituppa palju täispuhutud õhupalle, kuid Jessicat haaras üllatuse asemel hoopis paanikahoog.