Heteroseksuaalsetes suhetes seisneb probleem tegelikult mehe ja naise füsioloogilistes erinevustes: naistel läheb vahekorras olles umbes neli korda rohkem aega, et jõuda orgasmini, kui meestel. Statistika põhjal naudivad mehed ca 3 minutit penetratiivset seksi enne orgasmi, samas kui naised vajavad orgasmi saamiseks 10-20 minutit vahekorras olemist. Kuna seks on siiski kahepoolne tegevus, ei tohiks naised lükata kogu vastutust meeste kaela, vaid rääkida murest oma partneriga neutraalsel toonil ja leida lahendusi süüdistusi loopimata.

Kiirenda, peatu, kiirenda ...

Kuigi sooloseks ja seks partneriga on väga erinevad asjad, on masturbeerimine hea viis enda keha tundmaõppimiseks. Seega mees võiks alustada "harjutust" üksi. "Kiirenda ja peatu" meetod seisneb selles, et mees rahuldab end hetkeni vahetult enne ejakulatsiooni, siis peatub 15 sekundiks ja seejärel jätkab. See meetod aitab tundma õppida oma keha märguandeid. Kui märguanded selged, saab meetodit edukalt rakendada edaspidi juba magamistoas. Muidugi eeldab see, et ka naine annab mehele 15 sekundilise pausi – see on mõlema naudingu pikendamiseks!

Mees, treeni oma vaagnapõhjalihaseid!

Vaagnapõhjalihaste treenimine pole sugugi vajalik vaid naistel, kuigi naised kipuvad selles vallas teadlikumad olema, kui mehed. Tegelikult võiksid ka mehed oma lihaseid treenida, et ennetada uriinipidamatust ja omada suuremat kontrolli oma varustuse üle seksi ajal. Vaagnapõhjalihaste asukoha leidmiseks on kõige lihtsam minna tualetti ja keset urineerimist püüda uriinivoolu peatada. Samal viisil saavad lihaste asukoha määrata ka naised. Need lihased, mis uriinivoolu kinni hoiavad, suudavad edasi lükata ka ejakuleerimist. Nüüd, kui treeningut vajavate lihaste asukoht on kindlaks tehtud, võib neid treenida kõikjal pingutades lihaseid 5 sekundi vältel ja seejärel lõdvestudes 5 sekundit. Hea on pingutada nii päraku sulgurlihast (justkui sooviks soole sisu kinni hoida) kui ka kusitit ümbritsevaid lihaseid. Korda harjutust 10-20 korda ja tee selliseid seeriaid 3-4 korda päevas. Kui ejakulatsioon läheneb, pinguta õpitud viisil oma vaagnapõhjalihaseid.

Leia aega eelmänguks!

Enamik mehi soovib ejakuleerimist edasi lükata just naispartneri pärast. Tantra soovitab seda teha eluenergia hoidmiseks, aga see on juba teine teema. Paraku on väga vähe naisi (ca 30%), kes on võimelised jõudma lõpuni ainult tänu penetratiivsele seksile. Seetõttu on oluline, et eelmäng kütaks naise võimalikult üles. Eelmängus võib pühenduda G-punktile, silitades seda sõrmedega või kliitorile, hellitades seda sõrmede, keele või kliitori stimulaatoriga. Kui naine vajab, võib väikest kliitori stimuleerimiseks mõeldud lelu kasutada ka vahekorras olles naudingu lisamiseks. Paljude naiste jaoks võib selline lelu olla päästerõngaks, kui G-punkti pole tundma õpitud ja kliitor vastutab enamiku orgasmide eest või kui ongi väga keeruline orgasmi saada. Väga head lelud kliitori stimuleerimiseks on piisavalt väikesed, et ei jääks vahekorra ajal ette, kui üks partneritest seda peos hoiab. Kui naine on piisavalt lähedal naudingule, saab mees temasse siseneda ja parimal juhul võib nautida üheaegset lõpp-punkti jõudmist (nagu filmis!).

Kasuta maailma võimsaimat meestesõrmust!

Ejakulatsiooni edasilükkamiseks tehtavad harjutused ja treening tasuvad ennast kindlasti ära, kuid paljud tahavad kindlasti teada, mida saab teha kohe praegu, juba täna õhtul. Mehed saavad ajutiselt lükata ejakulatsiooni edasi pigistades peenisejuurt. Kuna selline tegevus takistab õrnalt verevoolu, siis ühtlasi vähendab see ka erutust. Partneriga võib kokku leppida parooli, mis tähendab, et sellise tegevuse jaoks on tekkinud vajadus, kuid lihtsam ja mugavam on kasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud peeniserõngast. Peeniserõngaid on ilma vibratsioonita ja vibratsiooniga. Peeniserõngad on enamasti disainitud nii, et selle kontuurid hellitavad vahekorra ajal ka naise kliitorit.

Vaheta poose!

Erutuse vähendamiseks sobib ka pooside vahetamine. Ühest küljest võtab ühest poosist teise minek aega, mis tähendab väikest puhkust, teisest küljest stimuleerivad mõned poosid peenist rohkem kui teised. See, milline poos konkreetselt ühele või teisele paarile sobib, tuleb välja uurida katsetamise teel. Samuti saab mängida penetratsiooni sügavuse ja tõugete rütmiga.

Suhtle!

Ennekõike on oluline partneriga suhelda. Probleemi tunnistamine on suur samm. Kui me vaikime, ei saagi kunagi midagi paremaks minna. Alati on võimalik minna sekspoodi ja soetada endale ja partnerile ühine lelu, kuid ennekõike on partner see, kes peaks tähelepanu pöörama sellele, kui linade vahel naudinguid ei saada.

Allikas: Ulakas Kaunitar