Paul McCartney: „David oli tõeline täht ja ma pean meie koosveedetud hetki kalliks. Tema muusikal oli Briti muusikaajaloos väga tähtis roll ja ma mõtlen uhkusega sellele, kui üüratul määral on ta mõjutanud inimesi üle kogu maailma. Sügavaim kaastunne ta perele. Pean alati meeles lõbusaid aegu, mida me läbi aastate koos veetsime. Tema täht särab taevas igavesti."

Kanye West: „David Bowie oli üks mu suurimatest inspireerijatest, nii kartmatu, nii loominguline. Ta andis meile kogu elu jagu võlukunsti."

Yoko Ono: „John [Lennon]il ja minul oli väga vähe sõpru, ent David oli meile sama lähedane kui pereliige. Pärast Johni surma oli David minule ja Seanile igati toeks. Kui Sean õppis Šveitsis internaatkoolis, võttis David teda koolist peale ning viis teda muuseumidesse ja lasi tal oma Genfi stuudios aega veeta. Sean kaotas nüüd veel ühe isakuju. Tean, et see on talle raske. Kuid meil on helgeid mälestusi, mis jäävad meiega igavesti."

Iggy Pop: „Davidi sõprus oli mu elu valguskiir. Ma pole kohanud ühtki teist nii hämmastavat inimest. Ta oli parim."

Josh Groban: „Ta ei näinud kunagi pärinevat meie planeedilt. Nüüd on ta siit lahkunud. Ta mängis nii reeglite, soo, žanrite kui meie peadega. Puhka rahus, David Bowie. Ta. Oli. Ainulaadne."

Gene Simmons: „David Bowie, me tunneme sinust tohutult puudust. Bowie „Changes" ja Ziggy laulud olid ühed mu suurimatest mõjutajatest."

Lorde: „Ma kohtusin temaga, kui esinesin ühel uhkel Vogue'i heategevusüritusel. Ma polnud veel seitseteistki. Kui olin oma kolm laulu ära esitanud, võttis Anna [Wintour] mu käest kinni ja ütles: „David tahab sinuga kohtuda". Mulle pole kunagi ühegi iidoliga kohtumine meeldinud. See on jube, kaalul on liiga palju, seda ei saa nautida. Davidiga oli teisiti. Ma ei unusta kunagi meie käte puudutust ega sära ta silmis. Usun, et sel lühikesel hetkel juhatas tema, vana rock'n'roll'i ingel täiuslikus hallis ülikonnas minu mu järgmisesse ellu. Ma taipasin, et kõik, mida olen kunagi teinud ja kõik, mida edaspidi teen, on tehtud teadmisega, et ta ehk jälgib mind. Taipasin, et olen oma okkalise veidruse üle uhke, sest tema oli enda oma üle uhke. Ja ma tean, et jään alati õppima uusi tantse, tuttuusi tantse. See, mis tunde ta meis praegu tekitab, ei muutu. Me jääme kogu ülejäänud eluks samasse autoõnnetusse. Aitäh, David Bowie."

USA jutusaate juht Conan O'Brien pani kokku video oma parimatest vestlustest David Bowie'ga. „Täna mäletatakse, kuivõrd fenomenaalne muusik David Bowie oli – ja seda ta loomulikult oligi. Aga mina mäletan, et lisaks sellele oli ta hämmastavalt tore inimene, ta oli lõbus, ta oli alati vaimukas."