1. Meigipõhi

Kas tead, et su sõrmede soojus aitab jumestuskreemil ideaalselt nahka sulanduda ja põsepuna just parajalt palgele hajutada? Kanna vedel jumestuskreem ühtlaselt kogu näole ning pööra erilist tähelepanu ninasõõrmetele ja iluvigadele nagu pigmendilaigud ja vistrikud – sinna tupsuta suurem kogus meigikreemi.

2. Silmaalused varjud

Tumedad silmaalused peida samuti jumestuskreemiga. Tupsuta seda ka silmalaugudele, et ühtlustada lautooni ja valmistada need ette lauvärviks.

3. Põsepuna

Kauni õhetava jume saamiseks kasuta kreemjat põsepuna või roosakat huulepulka. Mida erksam toon, seda parem. Naerata endale peeglis ja kanna värv hajutades põse kõige kõrgemale osale, põsenukile.

4. Modelleering

Tooniva näogeeli või isepruunistava kreemiga (viimast peab ettevaatlikult doseerima!) saad oma põsesarnad esile tuua. Lisa seda veidi ka meelekohtadele ja lõualuule, kuhu kannad tavaliselt päikesepuudrit.

5. Lauvärv

Hajuta heledat nahatooni lauvärv üle kogu silmalau, lisa seda ka silma alumisele äärele. Kanna lau liikuvale osale mitu kihti värvi, et meik püsiks päeva lõpuni perfektne. Kulmuluule kanna kreemjat põsepuna, et lisada silmale vormi.

6. Ripsmed

Värvi tušiga ülemised ja alumised ripsmed ning vajuta seda tehes kergelt harjaga ripsmejuurtele, nii saad õrna laineriefekti. Liigne värv eemalda nahalt vatitikuga.

7. Kulmud

Harja kulmule toonitud kulmutušiga soovitud kuju. Vajadusel lisa värvi kulmupliiatsiga.

8. Huuled

Kanna huulepulk sõrmeotsaga tupsutades huultele. Huvitava mati tulemuse saavutamiseks võid kasutada huulepulga asemel kreemjat põsepuna.