TEKST: REET HÄRMAT, BRITT PAJU

REET

Juba mõnda aega vallalisepõlve pidanuna olen vahel unistanud, et kui vaid saaks nõiakunsti kasutada, et endale ideaalmees sebida... Nii tundus mulle igati intrigeeriv mõte, et parfüüm võib vastassugu mõjutada rohkemgi kui võrgutav välimus. Asusin tegutsema!

Réjouissance YESforLOV 50 ml (59.-), ulakas-kaunitar.ee, kauplus Ulakas Kaunitar, Pärnu mnt 36, Tallinn

Lõhn on mõeldud naistele, kuid tekitab iha nii kandjas kui ka kõigis, kes tema ümbruses. Kui tahad olla oma kallima jaoks veel vastupandamatum või vajad lisatähelepanu, siis see lõhn teeb kogu töö.

Parfüüm tundus esialgu harjumatult magus, kuid mõne aja pärast jäi alles üksnes naiselik ja elegantne lõpunoot. Sättisin sammud olengule, kus viibisid peamiselt (aga mitte ainult) tuttavad. Seletasin sõbrannale, et olen “relvastatud” ja jälgigu mängu. Kas asi oli minu olekus või toimis lõhn, aga varsti seadis end minu kõrvale üks noormees koos koeraga. Teame-teame – lemmikloom on kindlalt eelis neidudega tutvust tehes! Noormees pööras mulle meeldivat tähelepanu, aga siis äkki näis, et parfüüm mõjub ka koerale ja lugu võttis koomilise pöörde: koer lakkus eufooriliselt mu käsi, tema peremees nihkus diivanil mulle järjest lähemale ja minu sõbranna jälgis kogu mängu eemal, kõht kõveras. Mind ajas olukord lõpuks nii naerma, et põgenesin itsitades peolt.

Desire for Women Mini (8.90), hotlips.ee, kauplus Vana-Narva mnt 20b, Maardu

Feromoonidega lõhnavesi naisele vastassugupoole seksuaalseks erutamiseks. Sa oled sensuaalsem ja seksikam, mehi lausa tõmbab sinu poole.

Lõhn nimega Iha ei imponeerinud aroomibuketi poolest, aga lubadus testida oli antud. Valisin selle lõhna reedeks, kui ees ootasid mitmed üritused – et külvata feromoone pealinna öömellu. Esimesel üritusel viibis palju soliidses vanuses härrasmehi. Hilinesin natuke, eeskava oli juba alanud, kui nägin tagareas ühe mehe kõrval vaba tooli ja küsisin, kas see koht on vaba. Kuulsin kainestavat ei-d. “Esimene tagasilöök, pole hullu,” lohutasin end. Hiljem ringi liikudes aga lausa tulvas komplimente – vaat sulle feromoone! Edasi suundusin lokaali ja ööklubisse, kus skoorisin kaks uut Facebooki meeskontakti ja olin õhtu lõppedes täielikult veendunud lõhna toimes. 

Edasi loe Anne & Stiili veebruarinumbrist!