Mitmes filmis koos mänginud britid Helen Mirren ja Russell Brand käivad läbi ka tööväliselt. „Me oleme väga lähedased sõbrad,“ on Mirren teatanud.

Sõpra tunned hädas: kui Robert Pattinson läks aastal 2012 lahku Kristen Stewartist, pakkus Reese Witherspoon, kellega mees mängis koos filmis „Vesi elevantidele“, talle võimaluse oma kodus paparatsode eest varjuda.

See sõprus on küll üllatav! Tuleb välja, et Bette Midler ja räppar 50 Cent on väga lähedased. Midler on öelnud: „Ta on olnud mu kõrval nii headel kui halbadel aegadel.“

Angelina Jolie’l ei ole palju sõbrannasid, aga ta saab hästi läbi Gwen Stefaniga. Naised viisid kokku nende abikaasade sõprus ja samas vanuses lapsed.

Michael Douglas ja Danny DeVito said tuttavaks 60ndate lõpus ülikoolis käies ja olid isegi mõnda aega korterikaaslased.

Lauljat Demi Lovatot ja tõsielustaari Kim Kardashiani, kelle vanusevahe on 12 aastat, ei seo näiliselt suurt midagi, aga Kardashian aitas Lovatol raskel ajal emotsionaalsete probleemidega toime tulla ja on nimetanud teda tõeliseks sõbraks.

Matt Damon ja Ben Affleck on sõbrad juba koolipõlvest saati. Kui mehed olid 20ndates eluaastates, kirjutasid nad koos filmi „Hea Will Hunting“, mis võitis kaks Oscarit ja lennutas nad otse Hollywoodi tippu.

Michelle Williams ja Busy Philipps said tuttavaks noortesarja „Dawson’s Creek“ võtetel pea 20 aastat tagasi ja on siiani parimad sõbrad. Nad käivad võimalikult sageli punasel vaibal koos ning Philipps on Williamsi ja Heath Ledgeri tütre ristiema.

Jennifer Anistoni lähedusest „Sõbra“ Courtney Coxiga on meedias aastaid palju juttu olnud, kuid tuleb välja, et ta saab väga hästi läbi ka Paul Ruddiga. Nad said tuttavaks juba siis, kui olid mõlemad algajad näitlejad Los Angelases, ja on hiljem mitu korda koos töötanud.

Kes oleks seda sõprust ette näinud? Nooruke briti laulja Ed Sheeran saab Courtney Coxiga nii hästi läbi, et naine lasi tal kolm kuud oma rannamajas elada ja uut albumit kirjutada. Sheeran osutas vastuteene sellega, et tutvustas Coxile muusikut Johnny McDaidi, kellega naine on nüüd kihlatud.