Singel ilmub üheaegselt USAs ja Euroopas 19. veebruaril. Kerli andis selle esitlusega avalöögi  EASi turismiarenduskeskuse 2016. aasta välisturgudele suunatud loodusturismikampaaniale #deepESTroots, mille saadikuks on lauljatar on. 

"Olles veetnud poole oma elust erinevates maailma nurkades ja töötades meelelahutusäri valgemates ja varjulisemates soppides, olen leidnud tagasitee lihtsuse, ürgsuse ja päris asjade juurde," iseloomustas Kerli Kõiv oma uut suunda. "Ma olen tänulik, et saan oma loominguga panustada Eesti tutvustamisse kõikjal maailmas." 

Anne & Stiil küsis Kerli käest, miks ta nii südamest fännab Eesti loodust ja kohalike moedisainerite loomingut. "What’s not to love?" vastas selle peale Kerli. Pärast 15 aastat eemalolekut naudib ta täie hingega kõike kodumaist – nii ehedat loodust kui linnamelu oma mõnusate söögikohtade ja disainiga. Küsimusele põnevate tulevikuprojektide kohta vastas Kerli, et kindlasti loodab ta tulevikus teha koostööd Cartooniga ja jätkata esineminsi bändiga Trad.Attack! Kustumatu mulje jättis talle Viljandi Pärimusmuusika Ait, nii et edaspidi võib teda seal tihti kohata.