Diiva Anne Veski kleidil ilutseb väikse nunnu lipsu asemel suur glamuurne lehv, mille voogamine figuuri edukalt toetab.

Taljet mitte rõhutav kleit tähendab suurt kõrvalekallet klassikalisest pidulikust naistemoest. Riigikogu liige Heidy Purga kannab seda kleiti kui moeikoon.

Skulptor Tiiu Kirsipuu kleidi varrukad ulatuvad pea maani ja moodustavad põnevaid vorme.

Kui kõik vastuvõtu kleidid ritta panna, oleks kunstnik Marko Mäetamme abikaasa Ürge kleit esimene, millel pilk pidama jääks. 

Riigikogu liikme Keit Pentus-Rosimannuse juuksed ja kleit moodustavad südika värvipommi, mis esimesel pilgul silme eest kirjuks lööb. 

Oma kaaslasega sarnaselt riietuda on pidulikul üritusel paras julgustükk. Riigikogu liige Yoko Alender on üks väheseid naisi, kes selle provokatsiooni välja kannab.

"Kottkleit" ei kõla just kõige lubavamalt, kuid Linnateatri näitleja Anne Reemann kannab selle kuninglikuks ja elegantseks.

Printsessi tiaara eeldab printsessi kleiti, kuid Euroopa Komisjoni pressiesindaja Annikky Lamp näeb vapustav välja hoopis lihtsa lõikega kosmilises õhtutualetis.

Bravuuritar Anu Saagim ei saa otse loomulikult ilmuda nii olulisele üritusele tähelepandamatus kleidis. Julge vöölahendus mõjub löövalt ja jääb meelde.

Punane on moeklassika, kuid näitleja Liis-Katrin Avandi kleidi teeb eriliseks eest lühem kleidipikkus.