Meie armastatud Anne pole kindlasti inimene, kes edust õhku täis läheks. Laulmine – see on töö, mida ta armastab, mille jaoks ta on sündinud, ning muusika – see on tal lihtsalt veres. Reet Härmatil oli au Annet jumestada ja temaga jutustada oma meigiraamatu persooni pildistamise fotosessioonil. Siin armastatud lauljanna mõned head nõuanded. Pikemat lugu, kuidas Anne alati nii kelmikalt särav ja ulakalt nooruslik välja näeb, saad lugeda meigiraamatust "Jumestusjutud". 

Anne ilunipid: 

Lavaglamuuriga ei tohi üle võlli minna! "No näiteks nihukesi lollakaid punnis huuli ja mingeid imelikke lõikusi, mida osa teevad, neid ei teeks ma küll mitte kunagi elus! Ei saa ennast ikka narriks teha! Mulle on see juba looduse poolt vastunäidustatud, igasugu sekkumised ei ole minu jaoks! Hea meik ja uhke soeng on kontserdil pool võitu! Oma juukseid ma igaühe kätte ei usaldada. Kui on ikka tele või suurem asi, kasutan alati proffe, aga saan ka ise hakkama. Mul on omad nõksud aja jooksul kõik kätte õpitud. Mulle see õudselt meeldib, kui minuga tegeletakse, kui minuga mängitakse." 

"No eks ma olen aastate jooksul jälginud, kuidas mind värvitakse, ja põhitõed endale selgeks teinud. Hakkan ikka aluskreemist ja põhjast peale, rõhutan silmi. Sädelust kasutan ka. Teen silmale heleda põhja kuni kulmuni ja siis hakkan sinna peale joonistama." 

"Näiteks kui lähed õue tolmu või külma kätte, siis meik hoiab nahka. Tänapäeval on puuderkreemid ikka väga hea kvaliteediga, mis need kõik suudavad!" 

"Anna näole ka puhkust. Kui on pikem esinemisperiood selja taga ja kannad iga päev täismeiki, teed sellega tööd ja higistad, siis tuleb pärast käia kosmeetiku juures nahka taastamas."

"Kohustuslikud ilupäevad. Minu rituaal on selline: hommikul kõigepealt C-vitamiin, siis mõni kasulik seerum ja päevakreem. Õhtul öökreem ja ikka iga kord enne panen veel C-vitamiini. Üle kahe nädala käin korralikult kosmeetiku juures."