Anu Saagim

Anule võin teha meiki ka kinnisilmi, nii tihti tuleb seda ette ja ega me väga meigimustrit ei muuda. On välja kujunenud bravuuritari sulnis meigistiil – seerumiga niisutatud, luksusliku La Prairie Dermo Caviari meigikreemiga ühtlustatud meigipõhi. Roosa puna põsenukile ja päikesepuudriga modelleeritud sarnaluu. Punased huuled ja rõhutatud sünnimärk. Alati kelmikas lainerijoon ülemisel ripsmepiiril ja alumisele tõmban rohelise lauvärviga joone. Silma välisnurga rõhutamiseks lisan ripsmetutikuid.

Kaie Herkel

Kaie sattus minu meigitooli oma sõbranna soovitusel. Ta oli tundliku näonaha pärast veidi mures, aga rahustasin tema ja ta näonaha kohe maha. Kasutasin meigi alla Eisenbergi tundliku naha seerumit, mis annab kohese leevenduse ja võtab ära õhetuse. Kuna Kaie igapäevaselt palju meiki ei kasuta, tegime armsalt tagasihoidliku silmameigi ja malbed huuled. Hiljem galeriid vaadates märkasin, et Kaie oli suu omal algatusel ikkagi särtsaka fuksiaroosaga üle värvinud – see oli väga kaunis, läks kaasa ordenilindi tooniga täpselt kokku. Igasugused „värvisillad“ on jumestuses teretulnud, need loovad üldpildi harmoonia ja mõjuvad võluvalt.

Merit Kopli

Merit on naine, kes teab, mida ta tahab ja kuidas jumestusega oma praksuvat ilu veelgi rõhutada. Tema sinisilmad panin sädemeid pilduma pronksjate ja kuldbeežide toonidega, lisades silma alalaule veidi mererohelist pliiatsit. Parajalt põsepuna ja korallitooni huuled muutsid kogu ilme vastupandamatult veetlevaks.

Eda Allikmaa

Eda ei taha kunagi meiki, vaid lihtsalt end oma nahas hästi tunda. Nii olemegi aja jooksul koos välja töötanud sellise n-ö nähtamatu meigi, mis on parajalt olemas, et toetada kleiditooni ja anda jumele värskust. Keelitasin Eda veidi kärtsu oranži huuletooni kandma, aga hiljem nägin piltidelt, et ta valis ikkagi turvalise mahedama tooni, ning see sobis samuti – peaasi et naine end kaunina tunneb.

Katrin Kruuse

Katrin kannab välja kõik toonid ja meigijooned, tema puhul kehtib ütlus „meik naist ei riku“, sest ta on nii võimatult kena! Juba kuuendat aastat on mul au teda sel tähtsal päeval jumestada. Kõige kaunim on ta tugevalt rõhutatud huulemeigiga. Eelmise aasta vapustav punane asendus täna võimuka fuksiatooniga, ta kandis seda uhkelt ja naudinguga.

Vaata videoklippi Katrini meigi tegemisest SIIT.

Heli Kraft

Heli klassikaliselt skandinaavlaslik nägu ei vaja tugevaid toone – peale punase huule, mis paneb ta silmad tõeliselt elama. Heli kauneid hirvesilmi rõhutasin pooleks lõigatud kunstripsmekaarega, mis annab pilgule erilise sarmi.

Olga Temnikova

Olga on sama andekas kui ilus – ta tegi oma meigi tegelikult ise ja tuli minu juurde sooviga, et lisaksin silmanurka paar ripsmetutikut. Ta pabistas, kas on ikka kõik meigitõed selgeks saanud ja vigu vältinud. Nimelt tegin eelmisel aastal Olgale ja ta sõbrannadele jumestuse workshopi, kus õpetasin, kuidas kiiret ja püsivat jumestust teha. Vaatasin ta meigi kriitilise pilguga üle, lisasin kerge tupsutusega roosat põsepuna ja pikendasin lainerijoont – tagasihoidlikkus ei ole siin voorus –, aga hindeks sai ta ikkagi viie! Kleepisin ripsmetutikud paika ja läinud ta oligi.