Kuidas sünnivad tema peas ägedad ideed, nii laulud kui muusikavideod? Inspiratsioon tuleb vahel nii ootamatult, et ideede kirja panemiseks on tulnud kasutada isegi vetsupaberit! Kõige püham tegevus on tema jaoks laulude loomine ja selleks ehitab ta ka Eesti metsa "haldjate maja", üks selline muinasjutuloss on tal Californias juba olemas. Veel avaldab Kerli saates, mis ideed on tal plaanis tulevikus ellu viia ja mida ta tasapisi juba ette valmistab. EAS andis Kerli singliga avalöögi oma 2016. aasta välisturgudele suunatud loodusturismikampaaniale #deepESTroots, mille saadikuks lauljatar on.

Kuula ja vaata Kerli verivärsket singlit "Feral Hearts" ehk "Metsikud südamed" SIIT.  

Iluteemaks on innovatiivne geelmaniküüri aparaat Ciaté London firmalt, mida tutvustab ettevõtte Global Beauty koolitaja/küünetehnik Anu Sildver. Selgub et sellega saab salongihoolduse väärilised küüned kodus ise valmis meisterdada.

Piilume kaameraga vabariigi aastapäeva peo "kleidilaborisse", meie sõprade moedisainerite saginat täis stuudiosse Embassy of Fashion, kus räägime etiketist ja vastuvõtu kleitide moest disainerite Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanniga.

Vaata Stiilistuudio saadet täna, 28. veebruaril kell 19.30 Tallinna TV kanalil.

Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT.