Vanalinna veerel, Hirvepargi servas asetsev Neikid resto tuleb naistepäeval, 08. märtsil välja uue menüüga, et pakkuda oma külalistele uudseid maitseelamusi.

Ideedest pulbitsev peakokk Hardi Nurmine, kes on kogemusi  ammutanud maailmas rännates, võtab taas suuna Vahemere köögile. Hispaana, Prantsusmaa, Liibanon, Itaalia, Horvaatia, Kreeka, Türgi, Süüria, Iisrael, Egiptus, Maroko – on ainult mõned neist paljudest, mis juba maitsetest läbi käivad. Hoolimata sellest, et nende riikide kultuurid on osati täiesti erinevad, on nende köökides palju sarnasusi.

Et tulemus oleks maitsev ja muljetavaldav, valmistatakse kõik restos kohapeal – alates grissiinidest ja oliivide marineerimisest kuni kõige keerukamate kastmete ja marinaadideni. Oleme mõelnud ka taimetoitlastele ja eridieetidele – menüüs on lai valik lihavabasid, gluteenivabasid ja laktoosivabasid roogasid.

Sama tähtsal koha kui toit, on Neikid restos ka jook. Lõunamaised vürtsid ja maitsed kumavad läbi majas tõmmistatud kokteilides. Kohvi pakub barista Paap Pihelgas, kes suhtub kohvivalmistamisse sama suure pühendumusega kui Hardi söögitegemisse.  Et vitamiinid kaduma ei läheks, pressime värskelt mahlad.

Kui ilmad soojemaks muutuvad, saab kevadist päikest nautida terrassil.

Tule ja maitse, oma suu on kuningas!

 Uue menüü toidupilte vaata artikli fotogaleriist!