Toome meie oma muusade kaudu teieni uue hooaja värskeimad meigi- ja soengutrendid. Beatrice, Marta Laan ja Rosanna Lints kehastuvad otse catwalkilt maha astunud modellideks.

Silmad:

Jumesta efektselt läbiva sinise tooniga – lainerijoonena silmalaul või ripsmeotstele kantuna. Herneroheline või tibukollane on laenatud munapühadekaartidelt. Helklev glitter silmalaul. Kehastu nukraks ülipikkade ripsmetega nukukeseks. Leia inspiratsiooni äsja puhkenud õunapuuõitelt, roosa eri varjundites annab meigile romantilise noodi. Kulmud pole enam meigi peaosalised, aga mängivad siiski olulist rolli hoolitsetuna, toonitatuna ja geelitatuna.

Huuled:

Kuum kirsitoon, võimukas punane. Kerge läikega korall ja kõikvõimalikes varjundites beežid toonid. Julgemad võivad katsetada neoonroosa ja kuldse huulevärviga.

Küüned:

Teismelise unelm – kleebi küüntele kõike nunnut: pärleid, litreid, kangatükke. Kommikarva küünelakid teevad tuju heaks ja püüavad pilke. Loomulikkus on au sees – mitte piinlikult korrektne Prantsuse maniküür, vaid pehme, loomuliku kujuga küüs, kerge terve läikega.

Juuksed:

Soengud seadis staarmodellidele Evelyn Tüksammel, juuksurisalongi Casabella omanik ja koolitaja. Evelyn tutvustab ka uusi tuuli soengumaailmas.

1. Bob, lob, wob – need poiste hüüdnimedena tunduvad nimetused tähendavad kokkuvõtlikult õlgadeni juukseid, mis on vastavalt iseloomule kergelt lokkis, sasitud või sirged.

2. Pastelsed laigud ja vikerkaarejuuksed – tuletage meelde armsaid lapsepõlve mänguasju, vikerkaarevärvi lakaga ponisid ja ükssarvikuid. Pastelset tooni võib kasutada nii juusteotstel kui ka -juurtel, täpselt nii, nagu meeldib, ja just sellist värvi, nagu tahad.

3. Roosa kuld – kui 2015. aastal värvisid kõik staarid oma juuksed vesihalliks, siis 2016. aasta kuumim trend on roosa kuld.

4. Tukk ja krunn – ülipopp trend jätkub ka sel aastal.

5. Balayage – värvimisstiil, mis sobib kõigile soengutele. Juuksur helendab üksikuid juuksesalke, et luua värvikontrast ning loomulik tulemus. Tänu sellele värvimistehnikale on juuksed glamuursed, naturaalsed ja kolmemõõtmelised. Tehnikat nimetatakse ka juuste maalimiseks.

6. Punutised – endiselt on moes punupatsid, seekord 1970–80ndate stiilis.

Edasi loe Anne & Stiili märtsinumbrist!