Lilleline

Kui jumaldad kanda soojade ilmade saabudes õitega kaunistatud kangaid, meeldib sulle tõenäoliselt oma naiselikku poolt näidata. Suudad välja kanda ka T-särgi ja teksased, aga arvata võib, et pead lugu kõrgetest kontsadest ja erksavärvilisest huulepulgast.

Ruuduline

„Võib arvata, et oled traditsioonide austaja,“ leiab dr Baumgartner ja tuletab meelde, et ruudulist kangast kasutati peamiselt majapidamises, enne kui see riietuses populaarseks muutus. Ruudulise mustri valijad kipuvad hindama stabiilsust, vastupidavust ja lojaalsust.

Triibuline

Klassikaline triibuline muster meeldib eelkõige praktilistele inimestele, kes hindavad asju, mis ei lähe kunagi moest välja (ja mis sobivad peaaegu kõigega kokku). Triibulise fännid on loomult enesekindlad ja viivad alustatu lõpule.

Batika

„Sina oled isik, kellele meeldib reegleid rikkuda ja oma tee ise leida,“ ütleb dr Baumgartner selle omapärase mustri armastajate kohta. Sa ei tegutse niisama uisapäisa, vaid läbimõeldult, ega tunne vajadust teiste eeskuju järgida.

Neerumuster

Eriline ja parajalt lõbus neerumuster on unistajate lemmik: seda soosivad inimesed, kellele meeldiks muudkui eksootiliste paikade vahet käia. „Neerumustris on teatavat liikuvust, mis aitab vabastada enda rändamisvajadust ning maailma ja elu imesid avastada,“ selgitab dr Baumgartner. Sulle meeldib, kui kõiges on paras kogus müstilisust.

Loomamustrid

Leopardi- ja maomustrit täis riidekapp kipuvad olema ambitsioonikatel naistel, kes soovivad igas eluvaldkonnas edu saavutada. „Sinust õhkub puhast jõudu ja saad hakkama kõigega, mis elus ette tuleb.“

Geomeetrilised mustrid

Dr Baumgartneri sõnul on geomeetrilise mustri austajatel kindlad tulevikuplaanid. Mustri ranged jooned ja geomeetriliste kujundite kokkusobivus annavad mõista, et hindad elus tasakaalu ja korda.

Allikas: USA Glamour