Kandideerima on oodatud kõik Eestimaa kaunite kiharate omanikud. Su parim sõbranna ei pea olema juuksur ning sa ise ei pea olema modell. Piisab sellest, kui arvad, et sul on ilusad juuksed.

Kõige kaunimad juuksed saavad vääriliselt hinnatud. Žürii, mis koosneb nii tuntud tegijatest kui oma ala spetsialistidest valib välja 20 kõige ilusamat juukseomanikku, kes on oodatud poolfinaalüritusele, kust igaüht ootab vahva fotosessioon koos parimate jumestajate ning juuksuritega ning mõistagi kingitused, kingitused, kingitused. 10 parimat jõuavad aga glamuursele finaalüritusele, mis leiab aset ei kuskil mujal kui kevadisel ilumessil „Ilu sõnum 2016“, kust samuti ükski finalist tühjade kätega ei lahku. Finalistidele on  toeks andekad juuksurid, jumestajad ja rõivadisainerid.  Eestimaa kaunimate juuste omanik võidab aastase koguse juuksehooldustooteid Tradehouse Ilukaubamajalt pluss palju eriauhindu konkursi partneritelt ning võimaluse saada Tradehouse Ilukaubamaja kampaania juuksemodelliks.

Ära kõhkle, tee oma elu huvitavaks ning anna oma juuksed üles! Lae oma pilt üles ning tutvu tingimustega SIIN! Pilte saab laadida kuni 17. aprillini.

NB! Ära hoia kandideerimist vaid enda teada, sest 5 kõige enam laike kogunud osalejad lendavad otseteed kahekümne parima sekka!

Eestimaa kaunemaid juukseid aitavad valida: StockmannLindt, Kalev Spa, Lumm ja mess "Ilu sõnum".