„See oli paar aastat tagasi, hetk enne päikeseloojangut, kui kumavoranž ovaal end aeglaselt merre uputas. Ta vaatas mulle sügavalt silma ja lausus – sa oled kõige kaunim maailmas. Ahmisin õnnest õhku ja soovisin, et see hetk kunagi ei kaoks. Elustan seda hetke nüüd igapäevaselt näokreemiga! On olemas imetabase efektiga seerum, mis loob nahale kuldse loori, silub kõik väsimusekortsud ja meiki pole tegelikult vajagi. Midagi sellist olen oodanud kosmeetikatööstuselt juba pikka aega.“

„Kuldne tund” vihjab ajale enne päikeseloojangut, mil pehme merevaiguvalgus paneb naha kumama – sel on peaaegu särava filtri mõju. Tegemist on viimase valge tunniga enne päikeseloojangut.

Kuldse tunni õrna kuma matkimise eesmärgil on Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold varustatud La Prairie kõrgtehnoloogilise teadusliku platvormiga – eksklusiivse kombinatsiooniga puhtast kullast, kuldsetest peegeldavatest koostisainetest ja unikaalsest vananemisvastasest kuldsest peptiidist – ning eksklusiivsest Golden Lotus Blend segust, mis on tehtud Lotus Japonicusest, erilisest lillest, mida hinnatakse kõrgelt Aasias, kus teda peetakse ilu uuendavaks taimeks. Lotus Symbiosome ekstrakt aitab nahka klaarimaks teha ja selle tooni ühtlustada. Aasias kasutatakse seda ka toitudes, tervisetoodetes ja kosmeetikatööstuses.

Ajaloos on kulda selle mitmete heade omaduste pärast alati au sees hoitud. Pidades kulda maagiliseks aineks, kasutasid vanad egiptlased ja roomlased seda kõige aristokraatlikumat ja kallimat metalli oma nahale õrna, kuid nähtava kuma andmiseks. Pure Gold Fluide kuldsed valgust peegeldavad koostisosad ja puhas kullapulber katavad naha kohe kauni kuldse valguskumaga.

Veel on selle eksklusiive toote koostises La Prairie eksklusiivne Cellular Complex. See kompleks on La Prairie hästihoitud firmasaladuseks ja firmamärgiks teaduses juba pea 40 aastat. See kompleks on algusest peale olnud La Prairie nahahooldustoodete loomise keskmes. See tegeleb otse oluliste rakkude ja rakuvälise maatriksi nende osadega, mis tagavad nahale nooruslikuma väljanägemise.

Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Goldi võib kasutada hommikuti ja/või õhtuti pärast puhastamist, toniseerimist ja seerumi peale kandmist. Hõõru see vaid õrnalt sõrmeotstega näol laiali. Kui soovid lisaniisutust, võid Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Goldi kanda ka La Prairie niisutavale kreemile. Kui kreemi kaks korda päevas kasutada, jätkub toodet umbes kaks kuni kolm kuud. Cellular Radiance Perfecting Fluide sobib suurepäraselt meigi alla, kuna sel on siluvad ja iluvigu parandavad omadused. Kerge geel-kreem muutub nahal vedelaks ja katab näo särava kihiga, mis tagab täiusliku jume. Seega on nahk sile ja veatu ning meigi peale kandmiseks hästi ette valmistatud.