Salma Hayekile meeldib juuksehooldusvahendeid külmkapist otsida. „Juustesse võib panna avokaadot. Uskuge või mitte, aga kasutada võib ka majoneesi. Majonees mõjub juustele väga hästi. Kuivadele juustele mõjub hästi ka – Kas olete valmis? – munarebu. Halva lõhna vähendamiseks tasub lisada paar tilka sidrunimahla, aga kogu haisu see ära ei võta. Kookosõli! See lõhnab hästi ja on juustele väga hea, aga muidugi oleneb mõju sellest, kui kuivad su juuksed on. Kui tahad juustele läiget lisada, loputa neid õunaäädikaga. Õunaäädikas on mitmel moel kasulik.“

Blake Lively kasutab sarnast meetodit. „Ma õppisin emalt ühe väga hea ilunipi. Enne duši alla minekut pani ta juuste alumisse otsa õli või majoneesi. Tänu sellele ei kuivatanud pesuvahend juukseotsi ega muutnud neid hapraks.“

Angelina Jolie kasutas pärast kaksikute sünnitamist venitusarmidega võitlemiseks hinnalist siberi tuura marja. Kalamari sisaldab rikkalikult õli ja on seega tugev niisutaja.

Gwyneth Paltrow laseb end mesilastel nõelata. „See on aastatuhandete vanune ravi nimega apiteraapia, mida kasutatakse põletikust ja armidest vabanemiseks.“ Ta lisas, et see on tõeliselt valus.

Cindy Crawford pritsib näo niisutamiseks sellele piima, sest piimas on palju mineraale ja valke, mida nahk vajab.

Scarlett Johansson puhastab näonahka õunasiidriäädikaga. „Ma otsisin infot loodusliku nahahoolduse kohta ja lugesin, et õunasiidriäädikas on tõeliselt efektiivne. See võib olla näole üsna karm toonik, aga ravib vistrikke väga hästi.“

Halle Berry tselluliidivastane toode on õige odav. Ta lisab dušigeelile jahvatatud kohvi, ootuses et õrn koorimine ja kafeiin aitavad verevarustust parandada ja nahka silendada.

Catherine Zeta-Jones hõõrub hammaste puhastamiseks ja valgendamiseks neile maasikaid. „Maasikad sisaldavad õunhapet, mis aitab hammastele tekkinud plekke valgendada.“

Mariah Carey lisab huuleläikele paar tilka piparmündiõli. Piparmünt stimuleerib vereringet ja seega muudab huuled paksemaks ja tumedamaks.

Lily Alleni sõnul võlgneb ta kaalukaotuse hüpnoteraapiale, kus pandi ta aju vähem söögiisu tundma.

„Meeleheitel koduperenaine“ Teri Hatcher valab vannivette terve pudeli punast veini, sest usub, et viinamarjadest pärit toitained toidavad ja pehmendavad nahka.

Victoria Beckham kasutab naha puhastamiseks linnukakat! Ta on traditsioonilise Jaapani geišade nahahoolduse fänn, mis kasutab ööbiku väljaheidetest tehtud puhastuspastat.

Allikas: Glamour UK