Lindt & Sprüngli juured ulatuvad aastasse 1845, mil isa ja poeg esmakordselt tootsid tahket šokolaadi oma kondiitriäris Sprüngli&Son. Alates sellest ajast on ettevõte läbinud mitmeid ajajärke, mille käigus Sprüngli pere ja Rodolphe Lindt jõudsid tõeliselt sulava šokolaadi valmistamiseni. 

Lindti tootevalikusse kuuluvad Lindt Excellence šokolaaditahvlid, mille hulgas on näiteks Eestis esindatud protsendišokolaadid Lindt Excellence 99%, Lindt Excellence 85 ja Lindt Excellence 70%. Lisaks on sarjas erinevaid tumedast šokolaadist maitsešokolaade nagu näiteks  paljude lemmikud Lindt Excellence tume šokolaad apelsiniga, Lindt Excellence tume šokolaad tšilliga.

Lisaks on Lindti šokolaadide austajate vaieldamatuteks lemmikuteks Lindori suus sulavad šokolaadipallid ning luksuslikud šokolaadikommide assortiid.

Lindti uusim šokolaadikollektsioon Lindt HELLO on lõbus, tänapäevane ja vastupandamatult maitsev! Sari koosneb Eestis neljast šokolaadist, mis pakuvad erilist naudingut piimašokolaadi austajatele. Šokolaade iseloomustab siidine piimašokolaad, mille sees on erinevad täidised.

Leia oma lemmik!