Mis on su ilualased põhitõed?

Ma puhastan alati korralikult nägu (Ella Bache tomativeega) ega kasuta väga palju meiki.

Mis on su ilurutiinis viimasel ajal muutunud?

Olen hakanud rohkem maske tegema, ostan neid I.L.U. poest. Minu jaoks on mask mugavaim ja lihtsaim viis kiirelt turgutust saada. Meeldivad Domina Elegansi maskid – mugavad ja hea efektiga.

Kas täitesüste julgeksid teha?

Ma ei ei välista seda. Kõik, mis on mõõdukas ja mida tehakse enesetunde pärast, on tervitatav. Olen isegi käinud laserkoorimist ja happekoorimist tegemas.

Sul on uhke juuksepahmakas. Kas mingist vanusest peaks naine juuksed maha lõikama?

Võibolla 70aastasel tagumikuni juuksed pole päris see, aga ägedad poolpikad sobivad igas vanuses. Olen juuste osas hästi konservatiivne – valmistun juba mitu aastat tukalõikuseks, aga tegudeni pole jõudnud. Olen aru saanud, et juukseid lõigatakse elumuutuste ajal, kui tahetakse uut energiat.

Mulle meeldib muuta end garderooobiga mängides, kannan vaheldusrikkaid stiile. Kas mu pea on punane või sinine, sellega väga ei katseta, sest seda on raske tagasi keerata.

Milliseid juuksetooteid kasutad?

Juukseid pesen tavaliste poešampoonidega, ei mingit muna ega leiba. Olen mugav tüüp ja õnneks on loodus mu vastu ka armuline olnud.

Kuidas keha eest hoolt kannad?

Olen hakanud harrastama kuivharjamist. Iga hommik harjan end pool tundi ja teen Viie tiibetlase harjutusi. Mulle meeldib käia massaažis. LPG protseduure olen kuuridena teinud, see hoiab toonuses. Joon palju puhast vett.

Kas mõni iluprotseduur on sul kunagi untsu ka läinud?

Üks lõbus lugu on seotud juustega. Mu juuksurisalongi tuli tähtis koolitaja, kellele üritasin selgeks teha, mis juuksevärvi tahan saada. Mu oma juuksur seisis kõrval. Värvimise lõpptulemus oli  tragikoomiline – olin kollane nagu võilill! Mu juuksur lubas kohe minuga kaasa tulla uut värvi ostma ja värviski mu juuksed järgmisel päeval üle. See oli päris ehmatav õppetund.