(kaheksale)

Põhi:

  • 165 g šokolaadiküpsiseid
  • 50 g sulatatud võid
  • 2 sl pähklikreemi (Nutella)

Täidis:

  • 400 g toasooja toorjuustu
  • 300 g toasooja pähklikreemi (Nutella)

Peale:

  • maasikaid, pisut tumedat šokolaadi

Purusta küpsised puruks, sega sulavõi ja pähklikreemiga ühtlaseks massiks ning suru korrapärase kihina 25–28sentimeetrise lahtikäiva koogivormi põhja. Sega mikseriga toorjuust ja pähklikreem ning vala küpsisepõhjale. Jahuta külmkapis paar tundi, kuni täidis on tahenenud. Kaunista maasikapoolikute ja šokolaaditahvlist köögiviljakoorijaga tõmmatud keerdudega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta mainumbris.