Dishoom

A photo posted by @ibronatron on

Ise nimetavad and ennast Bombay Café'ks, sest on inspireeritud traditsioonilistest Iraani kohvikutest, mida leidus vanasti kogu Mumbais. Neil on mitu restorani üle Londoni ja neis pakutakse eriti maitsvat ja ehedat Aasia toitu. Õhtusöögile lauda ette broneerida ei saa ja kindlasti tuleb arvestada väikese ooteajaga, aga söögielamus on seda väärt!

Gordon's Wine Bar

A photo posted by Claire (@cvmellers) on

Londoni vanim veinibaar, mis avati aastal 1890 ja mis on siiani üks mõnusamaid kohti, kus meeldiva seltskonnaga veiniklaasi taga aega veeta. Soovitame baari külastada siis, kui ilm on ilus, sest põhiline melu toimub õues.

Beigel Bake

Sellest ööpäev läbi avatud söögikohast saab ilmselt Londoni soodsaima ja parima kõhutäie: traditsioonilise juudi vesikringli, mille vahel on soolaliha, hapukurk ja sinep. Ida-Londoni klassika!

The Dairy 

A photo posted by Thomaspiat (@thomaspiat) on

Kui tahad tõestust, et Briti köök ei ole kaugeltki ainult fish & chips, siis sea sammud restorani The Dairy, mis seob hubase atmosfääri kõrgtasemel kokakunstiga. Sealne degustatsioonimenüü võib olla parim toiduelamus, mille Londonis saad.

Bleecker St Burger

Tänavatoit oma parimas vormis. Seal pakutakse eriti mahlaseid medium rare burgereid. Vaata nende Instagrami kontot ja ole valmis suud vesistama!