Ajakiri Anne & Stiil jätkab ka sellel aastal üht toredat traditsiooni – parimate ilutoodete valimist. Vaekausile jäänud tooted saavad õiguse tähistusele Anne & Stiili Ilulemmik 2016.

Erinevalt eelmistest aastatest toimub konkurss 12 kategoorias, millest 11 kategooria võitjad valib žürii ja ühe kategooria võitjad jäävad ajakirja lugejate otsustada.

Kõik senised konkursid (2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ja 2015) on saanud head tagasisidet nii meie lugejatelt kui ka koostööpartneritelt, mis on meid motiveerinud seda äärmiselt menukat konkurssi jätkama. Suur müügiedu on saatnud neidki tooteid, mis tihedas lõppvõistluses küll medalita jäid, ent mis pälvisid tänu konkursil osalemisele iluspetsialistide suuremat tähelepanu ja jõudsid nii ka ajakirja kaante vahele.

Konkursil Anne & Stiili Ilulemmik 2016 võivad osaleda teie vabalt valitud parimad tooted, mis on lansseeritud (või lansseerimisel) ajavahemikus november 2015 kuni oktoober 2016. Lisaks on sel aastal uus kategooria “Aegumatu lemmik” – see koondab klientide lemmiktooteid, mis on olnud müügihitid juba aastaid.

Žürii

Žürii koosneb kümnest liikmest, nende seas toimetuse liikmed, iluspetsialistid ja iluhuvilised. Žürii koosseisu avalikustame koos auhinnatud toodete väljakuulutamisega.

Kategooriad on järgmised:

AEGUMATU LEMMIK (UUS!): segakategooria toodetest, millest on aja jooksul saanud klientide lemmikud.

INNOVATSIOON: segakategooria, tooted, mis on silma paistnud erilise uuenduslikkusega.

JUUKSEHOOLDUS: šampoonid, palsamid, maskid, seerumid, pähejäetavad palsamid, värvid, lakid, volüümiandjad, juurekergitajad, läikespreid, kuumakaitsetooted, lokiviimistlejad, kuivšampoonid, puudrid, vahad, vahud jne.

KEHAHOOLDUS: koorijad, kreemid, õlid, karvaeemaldustooted, deodorandid, dušigeelid, vannitooted, päikesekaitsekreemid, päevitamisjärgsed hooldusvahendid, pruunistavad kreemid jne.

LUGEJATE LEMMIK: segakategooria, mis koostatakse lugejate tagasiside põhjal (Facebook, e-kirjad) – parim säästuost, luksustoode, ökotoode, lemmikbränd jne.

MANIKÜÜR JA PEDIKÜÜR: küünelakid, pealislakid, aluslakid, küünetugevdajad, lakieemaldajad, küünenaha hoolduse tooted, kätekreemid, jalakreemid jne.

MEESTETOOTED: segakategooria, kus kandideerivad kõik meestele mõeldud ilutooted, parfüümid ja iluvahendid.

MEIK: huulepulgad, huuleläiked, lauvärvid, ripsmetušid, silmalainerid, silmapliiatsid, kulmupliiatsid, jumestuskreemid, mineraalpõhjad, peitekreemid, põseruužid, päikesepuudrid, valguspliiatsid, toonivad niisutajad, läikepuudrid, puudrid, meigialuskreemid jne.

NÄOHOOLDUS: puhastusgeelid ja -piimad, niisutajad, päevakreemid, öökreemid, vananemisvastased kreemid, koorijad, maskid, seerumid, silmakreemid, toonikud, huulepalsamid, silmameigieemaldajad, päikesekaitsekreemid, pruunistuskreemid jne.

PARFÜÜM: tualettveed, parfüümveed, aromaatsed veed jne.

PARIM EESTI ILUTOODE: selles kategoorias saavad keha-, näo- ja juuksehooldustoodete ning dekoratiivkosmeetikaga kandideerida kodumaised kosmeetikatootjad.

ÖKOTOODE: selles kategoorias saavad oma toodetega kandideerida looduskosmeetikatootjad. Naturaalsete kosmeetikatoodete koostises ei tohi olla sünteetilisi värvaineid ega aromatiseerijaid ning need peavad sisaldama vähemalt 95% taimseid ja mineraalseid komponente.

Kui teil on konkursi kohta lisaküsimusi, vastab neile meelsasti Ajakirjade Kirjastuse reklaamiosakond: tel 666 2660, e-post ilulemmik@kirjastus.ee.

Osalemisankeet SIIN, osaleda saab kuni 1. augustini.