Peakokk Dmitri Fomenko, venna Vadimi ja ENZO tiimiga on võluritest koosnev kollektiiv, nende ühiseks missiooniks on luua kordumatuid elamusi.

Dmitri enda sõnul on tema üks tähtsamaid reegleid, hea toidu valmistamiseks imelihtne: tooraine valik, see peab alati olema värske, kohalik ja see peab alati olema kvaliteetne!

Erilist tähelepanu pöörab Dmitri tervislikule menüüle, kuna ENZO klient on teadlik toituja ning puhtad ja meeliülendavad maitsed saavad esile tulla ainult siis kui eelmainitud väga olulised tegurid on perfektselt täidetud. “Minu stiiliks on puhtad maitsed, valides korraliku tooraine, lisades sellele kaste ja garneeringu, tagan alati roa mitmeküllase maitseelamuse, kuid samas toon esile toidu eheda maitse. Ei midagi ülemäärast, PÄRIS ja EHEDAS maitses peitub võlu, serveerituna peene käsitööna on söömine tõeline emotsioonide kombo,“ kirjeldab Dmitri lõpetuseks enda ja ENZO tiimi tööd.

Nagu nimi “kohvik-restoran” ütleb on ENZO jaotatud kaheks osaks. Kohvik on mõnusaks peatuspaigaks lõunatajatele ning kohvi ja koogi nautlejatele. Ruumi jagab pooleks rikkalik baar ja suus sulavate magusampsudega koogilett ning väärikam osa ehk restoran asub tagapool, miljööle lisavad erinäolisust luksuslik maast-laeni veiniriiul, tulereaga kamin ja väärikad kera-lühtrid.

ENZO Café & Restaurant on populaarne sünnipäevade, pulmade ja firmaürituste korraldamiseks, selleks on erimenüüd ning soovitused, mida ENZO restorani juhataja Mihhail Laurand enda pika kogemuse põhjal lahkesti jagab.

Erinäolised õhtusöögid, kontserdid, moeshowd jms on ENZO tiimi aktivisti Kertu Irvese pärusmaa ning ta on alati avatud erinäolistele ideedele, mis loob rõõmsaid emotsioone.

 Samuti on ENZO Café & Restaurant pööranud aina rohkem tähelepanu eestimaisusele. „Väärtustame Eesti tegijaid, alates sellest, et ostame toorainet kohalikelt, kuni selleni, et soovime näidata Eesti kunsti ja disaini meie seintel.

Suve alguse avame esimese galerii ning suve vältel on plaanis mitu väga erinäolist elamusõhtusööki ja sündmust, mis raputab üles ka kõige sügavamale hinge peitunud kunstimeele“, kirjeldab Kertu lühidalt plaanitavaid suvesündmusi.

„Iga klient on meie jaoks oluline ja pöörame ka kõige väiksematele detailidelet ähelepanu, eriti kõrgelt hindame püsikliente, kes kinnitavad meile, et kui teha asja südamega on kõik osapooled õnnelikud ja ajame õiget asja. Kallid Anne & Stiili lugejad, lubage endale erilisi hetki, hetki iseenda seltsis, hetki pere ja sõprade seltsis, hetki äripartneritega kohtumiseks ning NAUTIGE NEID HETKI,“ lisab Kertu.

Vaata Enzo restorani menüüd www.enzocafe.ee/menu/
ja kohviku menüüd aadressilt www.enzocafe.ee/menu/cafe
Kontiitri ja pagaritoodeete eritellimustega saab tutvuda www.enzocafe.ee/menu/sweets/