Ulakale näitsikule

Vii pruut fotograafi juurde tulevase abikaasa jaoks võrgutavaid pilte tegema ja väga võimalik, et riided kaovad seljast päris kähku. Minge postitantsu- või strippaeroobika trenni. Koosta nimekiri vallatutest ülesannetest, mida pruut õhtu jooksul täitma peab.

Dresscode: kelmikad halloween'i kostüümid, peategelasele muidugi pruudi oma.

Printsessile

Kurnava öise peo asemel korralda pruudile hoopis spaapäev. Kutsu ka pruudi ema. Sulistage basseinis, nautige massaaže ja vanne. Ühes käes vahuveiniklaas, teisele käele tehakse maniküüri – see on tõeline pulmaeelne lõõgastus. Õhtuks lööge end üles ja nautige rikkalikku õhtusööki. Las peigmees saadab hotellituppa kirjakesega üllatuse.

Dresscode: päeval hommikumantlid, õhtul elegantne rõivastus.

Teemapidude staarile

Korralda pruudile unustamatu stiilipidu, kus iga detail on nopitud tema lemmikfilmist, -raamatust või -ajastust. Kui ta jumaldab näiteks “Grease’i”, üürige klassikaline Ameerika auto, sööge burgerikohas ja tehke peakangelannale Sandylik stiilimuutus. Või muuda pruudi “viimane pidu” tema esimese peo sarnaseks: riietus, muusika, joogid ja peopaik olgu samad, mis tema teismeaastatel.

Dresscode: teema järgi kohustuslik!

Kultuurifännile

Kui klassikalised tüdrukute õhtu tegevused pole erudeeritud pruudi maitse, korralda talle vinge kultuuriprogramm. Käige kunstitunnis akti maalimas ja jätkake veinikoolitusega, õhtust sööge tema lemmikrestoranis. Vaadake hinnatud filmi, teatrietendust või minge kontserdile.

Dresscode: vaba.

Seikluseotsijale

Tüdrukute peol ei pea olema mingeid satse ega kontsasid. Korralda pruudile hoopis aktiivne elamus: mängige paintballi, käige seikluspargis või hüpake benjit. Vähem ekstreemne on organiseerida pruudile ja külalistele maastikumäng, mis nad mööda linna ringi jooksma ja lõbusaid ülesandeid täitma paneb.

Dresscode: lase kõigile külalistele teha sportlikud T-särgid, kus selja peal kirjas isiku hüüdnimi ja number, mitu aastat ta pruuti tunneb. Pruudil olgu teist värvi särk, millel kirjas päevade arv pulmani.

Glamuuritarile

Palka õhtuks fotograaf, kes teie tegemisi pildistab. Alustuseks lase pruudile teha professionaalne jumestus ja soeng. Läbige kokteilikoolitus, käige peol. Ja kui võimalik, korralda kogu üritus mõnes välismaa suurlinnas!

Dresscode: külalistel väiksed mustad kleidid, et erksat värvi kleidis pruut silma paistaks.

Kodusele kaunitarile

Muuda pruudi või enda kodu küünalde, patjade ja isetehtud kaunistustega hubaseks paradiisiks. Küpsetage kooki või küpsiseid. Vaadake vanu videoid pruudist ja tema lemmikfilmi. Mängige lauamänge, tehke jookide pimetestimist, koduseid spaaprotseduure ja laulge karaoket!

Dresscode: pidžaamad. Kinnita peavõru külge väike loor ja pane pruudile pähe.

Looduslapsele

Vii neiu, kes suudab tõeliselt hingata vaid linnamürast eemal, talumajja või telkima. Tee autosõiduks pruudi praegustest ja vanadest lemmiklauludest playlist. Käige põllulilli korjamas või ratsutamas ja istuge õhtul lõkke ümber. Kui linnast välja siiski ei jõua, pidage piknikku pargis ning rõõmustage ennast ja varjupaigakoeri jalutamisega.

Dresscode: mugavad riided, soovi korral pikad seelikud. Pruut kandku lillepärga.

Reeglite rikkujale

Ei ole vaja teha midagi selle pärast, et “nii peab”. Eesmärk on ju kallile sõbrannale unustamatu üritus kinkida. Kui ta ei salli üllatusi, anna talle teada, mis teda ees ootab – ja kui ta nägu mingit asja kuuldes tardub, tee plaanides korrektiive! Kui ta naudib kõige rohkem üritusi, kus kõik on korraldatud just tema äranägemise järgi, anna ohjad tema enda kätte.

Dresscode: mis iganes pruudile meeldib!

NB!

Uuri välja, kas pruut üldse tahab tüdrukute õhtut!

Paljud asutused pakuvad tüdrukute õhtu pakette, mis hõlmavad igasuguseid lõbusaid tegevusi!

See on ikkagi pruudi üritus, nii et ära korralda midagi, mis tema meelest alandav või sobimatu on.

Ära plaani liiga palju tegevusi! Kui muudkui ühest kohast teise jooksete, võib lõbu kaduma minna.

Ära jooda pruudile liiga palju alkoholi! Muidu võib tema ja seega ka kõigi teiste õhtu varakult ära lõppeda.

Täismahus artikkel ilmus Anne & Stiili 2015. aasta eriväljaandes Unistuste Pulmad.

Jaga
Kommentaarid