Viimsi SPA pakub ideaalseid võimalusi, et aeg maha võtta ja pühendada terve päev iseendale. Tule ja naudi luksusliku SPA18+ saunakeskuse mõnusid, lõõgastavaid spaahoolitsusi ilu- ja tervisekeskuses ning rikkalikku lõuna- või õhtusööki samas asuvas stiilses inglise pubis Black Rose.

Sel suvel pakume Teile, head Anne & Stiili lugejad, Viimsi SPA päevaspaa paketi ostmisel lisaks spaapaketis sisalduvatele hoolitsustele eksklusiivset võimalust külastada SPA18+ saunakeskust TASUTA*. See on väärt kingitus ja tasub kindlasti ära kasutada!

Sõltuvalt valitud paketist, alusta oma spaapäeva Viimsi SPA Spordiklubis või SPA18+ saunakeskuses. Eksklusiivses SPA18+ saunakeskuses saad nautida erilist vaikust ja rahu, kuna see on mõeldud vaid täiskasvanutele. Oleme suurt rõhku pannud atmosfääri loomisele läbi unikaalse sisekujunduse, mille autoriks on Merle Eek. Luksuslikule sisekujundusele lisavad viimase lihvi küünlavalgus ja muusikaterapeut Dali Kase valitud taustamuusika.

Maksimaalseks lõõgastumiseks on külastaja kasutuses parim valik maailma erinevate paikade saunakultuurist. Läbi kahe korruse paiknevast spaast leiad kuus erilise atmosfääriga sauna. Esimese korruse 60°C temperatuuriga saunas saad kaminatule taustal nautida vaadet basseinile. 95°C leilisaunas viivad saunameistrid läbi vihtlemisrituaale, mille juurde kuulub leilijärgne jahutamine külmaveebasseinis. Aurusauna muudab eriliseks mööda seina voolav vesi, veevulinale taustaks linnulaul.

Siin asuvad ka spaabassein, mullivann, Jaapani onsen ning eriline Garra Ruffa kala-bassein, kus võimalik tillukestel „doktorkaladel“ lasta oma keha eest hoolitseda. Veebaaris saad värskendavat jooki nautides lasta veejugadel jalataldu masseerida. Basseini ääres puhkad privaatsust pakkuvatel baldahhiin-vooditel.

Spaa alumiselt korruselt leiad Türgi hamami, soolasauna ning erilise rituaalisauna Mudala, kus saad oma nahal Saaremaa ravimuda tervendavat toimet proovida. Siin on ka erakordselt rahustava atmosfääriga lõõgastustuba, mille seinad esmakülastajates tavaliselt suurt elevust tekitavad - need on kaetud ehtsa Eesti loodusest pärit samblaga. Siin tunned, et aeg peatub.

Lõõgastusaladel on serveeritud maitsevesi ja puuviljad. Lisaks on võimalik tellida ehtsat idamaist massaaži Taist pärit massööridelt, Kalahari kõrbest inspireeritud kehahoolitsusi, seebivahumassaaži Türgi hamamis. Kui kõht tühjaks läheb, saad basseiniäärse kohviku tervislikust menüüst tellida ka toekamat kehakinnitust. Kogu pakutavat ei jõua ühe hooga kirjeldada, rääkimata sellest, et SPA18+ kliendid saavad tasuta külastada ka galeriiga ühendatud Viimsi SPA saunakeskust.

Peale täiuslikku puhkust spaas ja saunakeskuses on aeg siirduda hoolitsuste juurde. Saunas üles soojendatud lihased lausa nõuavad massaaži! Viimsi SPA päevaspaa pakkumistest leiad erinevaid ilu- ja tervisehoolitsusi kõige nõudlikumale maitsele. Tule üksi, sõbra või kallimaga ning naudi valitud hoolitsusi. Päevaspaa klientide kasutuses on ka hubane lõõgastustuba, kus lamamistoolidel puhates kosutavat teed nautida.

Aeg on hindamatu väärtusega, pühenda aega iseendale ja inimestele enda ümber. Pole midagi vabastavamat ja mõnusamat, kui oskus nautida aega iseenda ja sõprade seltsis.

Tutvu Tallinn Viimsi SPA päevaspaa pakettidega ja tee broneering aegsasti: www.spatallinn.ee/paketid/.

*Tasuta SPA18+ külastuse saamiseks kasuta broneerimisel märgusõna „Anne & Stiil“, pakkumine kehtib kuni 31.08.2016.

 

Tallinn Viimsi SPA
Randvere tee 11
www.spatallinn.ee