Parim reis

Minu jaoks on iga reis eriline: Hiina, Malaisia, New York. Türgi, kus oleme käinud neli aastat järjest nädalakese puhkamas koos perede ja sõpradega. Saint-Tropez, kus toimusid seriaali “Päikese poole” võtted. 

Automatk mööda Euroopat on eriti sügaval südames, kuna niiviisi rännates saab peatuda igal hetkel, mida soovid jäädvustada. Sellele reisile mõeldes tulevad mul praegu kõik toredad mälupildid silme ette! Eriti üks maagiline hommik Šveitsis. Saabusime öösel ega teadnud, milline on majakese ümbrus. Ärgates ümbritsesid meid järv ja kõrged mäed – midagi nii kaunist olin ma varem näinud ainult pildi pealt!

Tore mälestus

Jalutasime New Yorgis Central Parkis ja äkki kuulsin, et keegi hüüab: “Emme, vaata! Getter Jaani!” Mõtlesin, kas kuulen valesti. Ei, tegu oli Eesti perega, kes juba mõnda aega elab New Yorgis ning on minu lauludega kursis tänu Youtube’ile. Muidugi järgnes väike fotosessioon ja autogrammiralli! Mul oli ka suur au laulda Ameerika Ühendriikide hümni New Jerseys Red Bull Arenal, kuna sel õhtul mängis seal eestlasest jalgpallur Joel Lindpere.

Kontserdid-etendused, mida ootan

Loodan südamest, et sel aastal õnnestub mul külastada Viljandi pärimusmuusikafestivali. Kindlasti on plaan vaatama minna Tõnis Niinemetsa start-up-komöödiat “Ämbrisse astumise ajastu” ning juulis viib tee Stockholmi Rihanna kontserdile.

Loe edasi ajakirjast Anne & Stiil!