Liiv pole seks

Vallatlemine rannaliival on ülehinnatud ja võib lõppeda sellega, et liiv satub kohtadesse, kuhu see kindlasti sattuda ei tohiks. Jäta mõte Bondi-tüdruku moel rannal amelemisest fantaasiaks ja ava hoopis kodu aknad, lase värskel õhul toas vabalt ringi liikuda, laota põrandale pehme rannarätik ja kujuta ette, et olete rannas! Veel parem, pane taustaks mängima mereäärsed helid... Kui sa aga ilmtingimata tahad seksi rannaliival oma teha-nimekirjast maha tõmmata, leidke privaatne paik ja võtke alla piisavalt suur lina!

Hüpake vette

Leidke privaatne järv või täitke tagahoovis olev kummibassein veega ja asuge paljalt sulistama. Kui oled häbelikum, võite oodata ära hämaramad õhtutunnid, aga tea, et vahelejäämise hirm on ekstra erutav. Vallatlege veidi aega vees ja seejärel suunduge kuivale maale tegevust jätkama.
Asendinipp: mässi oma jalad ümber kallima ja las tema pakub sulle piisavalt tuge.
Külm libesti vastu kuuma keha mõjub soojal suvepäeval ülivärskendavalt. Basseinis, mullivannis või duši all seksides on libesti hädavajalik, sest nii naljakalt kui see ka ei kõla, kuivatab vesi sind sealt alt.
NB! Pea meeles, et kondoomid ja vesi ei käi kokku!

Maiustage puuviljadega

Kõik teavad ju, kuidas mõjub üks mahlane ananass mehe spermale (räägitakse, et selle maitse paraneb märkimisväärselt), aga kas teadsid, et ka arbuus on teie seksielule kasulik, ergutades nabaalust vereringet? Asuge maiustama ja limpsige tilkuma kippuv puuviljamahl teineteise kehalt keelega ära!

Arvesta teistega!

Suviti toimub rohkesti suuri festivale ja muid vabaõhuüritusi. Austa inimesi enda ümber ja kui teil lähebki telgis liiga kuumaks, püüa mõnuoigeid tagasi hoida. Kui jagate telki veel kellegagi, pange kohe paika reeglid ja märguanded, millal mitte telki siseneda. Ükskõik kui hea su telgikaaslane sinu rahuldamisel on, teised ei taha sellest midagi teada. Hoidke end tagasi ka kontserti kuulates või festivalialal jalga puhates. Te ei taha ju olla kellegi Facebooki pilkefoto peategelasteks kui “rõve amelev paarike”.

Loe edasi Anne & Stiili juuninumbrist!