Tee nii:

Vaata peeglisse ja naerata – nii joonistub välja põsesarna kõrgeim ümar osa, sellele kannagi pintsli või sõrmede abil nahatooniga sobivat põsepuna. Tulemus peab jääma usutav – võid võtta toonivalikul eeskujuks sportides näkku tõusva loomuliku puna.

Pane tähele, et sa ei teeks oma põske liiga laialivalguvaks. Piisab mündisuurusest laigukesest, mis on vähemalt ühe sõrme laiuse kaugusel ninast, kõrgemal naerukurrust ja madalamal silmaalusest. Hajuta ringikujuliselt ja veidi näokülje suunas. Kreemjat põsepuna kanna sõrmeotsaga tupsutavate liigutustega. Kui tundub, et puna sai liiga palju, võib seda alati puudri või jumestuskreemiga mahendada. Mida peenem on põsepuna pigmendi koostis, seda loomulikum on tulemus.

Järgmisena varjuta nägu päikesepuudri või modelleerimisvärviga: kanna see piki sarnaluud põse keskelt kõrva suunas. Kui põsesarna pole näos kohe näha, võid selle leidmiseks tõmmata põsed lohku. Kanna pisut varjutusvärvi ka meelekohtadele ja lõualuudele, et anda näotoonile rohkem elavust. Kui näokuju on ideaalist erinev, võid katta varjutusvärviga kõik, mis ovaalist välja jääb.

Video valmimist toetas Canon.