1. Mis on sinu tähtsaim meigitoode?

Kui ma ülikoolis käisin ja iluvidinate jaoks raha ei olnud, oli mul ainult huulepulk ja ripsmetušš. Kasutasin huulepulka suul, põskedel ja silmadel!

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

2. Kuuldavasti armastad kasutada ripsmetutikuid?

Jah, mul ei ole piinlik tunnistada, et mulle meeldib kerge pudelist saadud päevitus, vahel juuksepikendused ja kunstripsmed. Olen tutikute paigaldamises proff! Paigaldan neid sõrmede, mitte pinsettidega. Nipp on need panna nurga alt, mitte otse – nii, et nad külgedel laiali lähevad nagu suled. Ära kasuta liiga palju liimi! Mina panen ripsmetuši enne, nii on ripsikutel millegi külge kinnituda.

3. Mis parfüümi sa kasutad?

Christian Diori Gris Montaigne, see on unisex. Õhtuti meeldib mulle YSL Black Opium. Tuuril Viktor & Rolfi Flowerbomb ja selle parfüümiga kehakreem.

4. Sul on välja kujunenud ikooniline jumestus. Mis on sinu signatuurmeik?

Mul on tänaseks tõesti tekkinud väga kindel välimus. Ma ei kanna punast huulepulka! Mu välimus on pigem hästi loomulik – nude huulepulk ja ka silmadel rõhun vaid ripsmetele, mitte hulludele lauvärvidele ega lainerijoontele. Harjusin tuuril olles iseendale igapäevaselt lavameiki tegema, nii et olen üsna kogenud. (Ellie'l on muide oma meigikollektsioon koostöös MAC’iga! – toim.)

5. Kuidas sa end vormis hoiad?

Ma armastan lihaseid! Ma treenin, et lihaseline olla – ma ei usu, et naised peaksid kõhnad olema, pigem heas toonuses. Kui võimalik, siis teen trenni viis korda nädalas, poksin palju ja jooksen. Mulle meeldivad kiired intensiivsed trennid. (Ellie on ka üks Nike saadikuid – toim.) Poks nõuab oskusi, keskendumist, tugevust ja pühendumist. Aga minu meelest on seal adrenaliini rohkem ja näed rohkem vaeva kui niisama jõutrenni tehes… Mulle meeldivad mu jalad, seega näeb mind üsna tihti minis!

Just a couple a lads in the gym @jacksonbwilliams

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

6. Mida sa sööd?

Ma olen taimetoitlane, aga ma ei ole tervisehull. Mu põhilised patud on alkohol ja šokolaad, ma pole sundinud end suhkrust või gluteenist loobuma. Tuuritades ei saa väga valiv olla!

7. Su kaunid juuksed on sinust teinud ka Pantene saadiku...

Mulle on alati meeldinud pikad juuksed! Proovin oma juukseid taas meeleheitlikult pikaks saada. Mul juhtus eelmisel aastal suuremat sorti äpardus ja pidin juuksed väga lühikeseks lõikama. Kui ma korralikult ei söö ja maga, kannatavad juuksed kohe ja lähevad väga õhukeseks. Ka pikenduste jaoks peavad enda juuksed korras olema, seega vaatan, et saaksin vajalikud vitamiinid kätte. Olen olnud roosade juustega ja tumekollastega, aga nüüdseks on selge, et blond on minu värv – ning juuksed pigem lahti. Mind nii naljalt üles sätitud soenguga ei näe; isegi mitte punasel vaibal! Kui mu juuksed on tugevad ja terved, tunnen ennast tugeva ja tervena.

Amongst other things. Mostly tequila though.

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

8. Kui sul on vaja hästi kiiresti valmis saada...

Kui mul oleks 10 minutit, siis ma ei föönitaks juukseid, vaid läheksin märja peaga, stiliseeriksin juuksed wet look’ina. Kuna laval ja üritustel kannan meiki ning mu juustega mässatakse piisavalt, siis olen vabal ajal väga loomulik, lasen juustel alati õhu käes kuivada. Trenn ja enese eest hoolitsemine on kõige tähtsamad, annavad enesekindluse.

9. Lemmik ilutooted?

Clinique’i Chubby Sticks paksud pliiatsikujulised huulepulgad, eriti toonid Mighty Mimosa ja Curvy Candy. Tuuritades ei saa ma läbi ilma kuivšampoonita. Jumestuskreemi jaoks on parim vahend švamm.

10. Sa pead alati valmis olema selleks, et keegi sind pildistab.

See kõlab nagu klišee, aga ma tõesti olen enda jaoks avastanud enesekindluse jõu! Mu nägu ei ole ju muutunud, aga näen nüüd piltidel parem välja, sest olen õnnelik. Võtan end sellisena nagu olen, armastan end rohkem kui varem, ja sellest tõesti on kasu. Nüüd ei karda ma ilma meigita näiteks deidile minna...

Jälgi Ellie't Instagramis.

Jälgi Annet & Stiili Instagramis

Ellie Gouldingu kontsert Positivusel toimub juba 15. juulil!

Positivus leiab ikka aset Salacgrivas, Lätis – Pärnust 78 km kaugusel.