1. Halvas valguses meikimine.

Kui meigid end kontoris, on õige valguse leidmine esmatähtis. Paljudes töökohtades on luminofoorvalgustid, mis annavad jumele haiglasliku tooni. „Luminofoorlampide valgus on jumestuse pealekandmiseks kohutav,“ teatab Johnson, kes soovitas meigi värskendamiseks tualetti minna. „Paljude kontorite tualettruumides on loomulik valgustus või vähemalt parem valgustus kui laua taga.“ See aitab jumestuskreemi, põsepuna ja päikesepuudriga piiri pidada – luminofoorvalgusti all kiputakse nendega liialdama. Kui aga tualettruumis on sama halb valgus, siis otsi mõni aknalaud. Isegi pilvedesse mattunud päike on parem kui viletsad valgustid.

2. Liiga palju sädelust.

„Ära sädelevaid tooteid kasuta! See jätab mulje, et oled teel peole.“ Vali parem õrna kumaga põsepuna ja kontrolli kontorivalguses uuesti üle, et sa liigselt ei sädele. Kontoris tuleb välja näha nagu professionaal, mitte peotüdruk.

3. Ettekande ajal huulepulga kasutamata jätmine.

Isegi kui sa pole harjunud suud erksat värvi võõpama, kaalu seda enne tähtsat koosolekut, kus pead sõna võtma. „Kui pead kõnet, siis on tähtis, et su jutule tähelepanu pöörataks. Erksat värvi huuled tõmbavad tähelepanu ja kolleegid kuulavad sind suurema tõenäosusega.“

4. Liiga palju jumestuskreemi.

„Vali loomulikku välimust andev katvus.“ Liiga palju jumestuskreemi ja puudrit näeb luminofoorlampide all eriti paks ja võlts välja. Proovi parem toonivat niisutavat kreemi ja kata tumedad silmaalused ja nahavead peitekreemiga.

5. Meigi liiga tihe värskendamine.

Kui sa pole just ilutoimetaja, ei kiida ülemus tõenäoliselt heaks uue huulepulga või päikesepuudri proovimist tööajast – eriti kontorilaua taga. Käi jumestust värskendamas tualettruumis ja tee seda ainult siis, kui vaja, näiteks enne koosolekut.

6. Kulmude unustamine.

„Näen paljusid naisi, kellel on näos täismeik, aga kulmud puutumata!“ kurdab Johnson. „Kulmud raamivad nägu.“ Piisab sellest, et rõhutad kulmupliiatsiga veidi nende kuju ja katad hõredamad kohad, ning näedki välja hoolitsetum ja professionaalsem.

7. Huuleläige.

„Läikivad huuled jäägu linna peale minekuks.“ Huuleläige võib jätta liiga noorusliku ja hooletu mulje, nii et vali parem huulevärv, mis on matt, kreemjas või palsami tekstuuriga.

8. Liigne modelleerimine.

„Me kõik teame, et modelleerimine on ülipopulaarne, aga tööajal olgu see õrnalt tehtud.“ Ta soovitab kasutada toodet, mis on oma nahast vaid ühe-kahe tooni võrra tumedam. Põsesarnade tugev väljatoomine jäägu Instagrami piltide tarbeks.

9. Põsepuna unustamine.

„Paljud naised arvavad, et kui nad nägu modelleerivad, ei ole põsepuna enam vaja. See on väga suur viga! Põnepuna annab näole värvi.“ Ja veidi puna aitab luminofoorvalgustite all vähem kahvatu välja näha.

10. Iluprotseduuride kontorilaua taga tegemine.

Kiire huulevärvimine ja nina puuderdamine on laua taga lubatud, aga kogu 20-osalise jumestuse pealekandmine mitte. „Pole vaja liiale minna! Võta tööle kaasa ainult kõige tähtsamad asjad: huulepulk, puuder ja ripsmetušš.“ Kui eelistad tööl rohkem meigitud olla, siis kanna jumestus peale enne kontorisse jõudmist.

Allikas: POPSUGAR