Valmista enda juuksed töönädalaks ette ja lõpeta nädalavahetuse toimetused ühe mõnusa kookosõli maskiga. Püüa juukseid maskitada vähemalt kord nädalas ja rutiini tekkimiseks vali üks kindel päev, mil alati kookosõlimaski teed. Näiteks tee seda pühapäeviti, et saaksid uue töönädala alguses end hästi tunda.

Kuidas maski teha?
Kanna kookosõli juustele terve pea ulatuses - juurtest otsteni ja masseeri samal ajal õrnalt ka peanahka. Võid õliga vabalt ka liialdada ja endale pähe ühe korraliku õlipatsi meisterdada.

Kui kaua maski peas hoida?
Kõige parem soovitus oleks mask pähe jätta ööseks, sest siis saavad juuksed ekstra niisutuse! Tee juuksed kookosõliga kokku, punu juuksed patsi ning keera kogu kupatus saunarätikusse. Ära padjapüüri pärast muretse - selle saab hommikul ju välja vahetada. Kui sa aga ei soovi maski ööseks pähe jätta, lase sel mõjuda mõned tunnid.

Kuidas maski juustest välja pesta?
Ole juuste pesemisel hoolikas, sest tegemist on ikkagi õliga ja hooletu pesemisega jäävad juuksed lihtsalt rasvaseks. Esialgu loputa juuksed nii kuuma veega kui sinu peanahk kannatab, sest kuumus lööb õlid lahti ning seda kergem on maski juustest välja saada. Seejärel loputa-loputa-loputa ning lõpuks pese juuksed üle ka niisutava shampooniga.

Jaga
Kommentaarid