Artiste on aga nii palju ja nii mitmel laval korraga, et ka parima tahtmise juures ei saaks neist isegi pooli ära kuulata.

Reedel rõõmustasid meid Years & Years, San Fermin, Arthur Beatrice, Avoid Dave, Hot Chip ja ägeda DJ-setiga Mark Ronson (ja kui palju nägusaid esinejaid!). Esimese päeva üheks meeldejäävamaks kortserdiks oli aga NOËP, Andres Kõpper, kellele I Love You lava jäi ilmselgelt liiga väikeseks – rahvast oli kui murdu, publik laulis kaasa ning Andrest ei tahetud kohe üldse lavalt minema lasta – aplaus ja tagasikutsumine oli meeletu. Ka artist ise ütles, et see oli ta kõige ägedama publikuga kontsert.

Laupäeval pakkusid elamuse Joss Stone, John Newman, I Wear* Experiment, C Duncan, Seinabo Sey ja M83. Hommikuvalges rõõmustas pidulisi aga Cartoon – parima tantsulive'iga, mida kell 4 hommikul pakutud on!

Täna, pühapäeval on kavas Carnival Youth, Choir of Young Believers, The Japanese House, Frankie Animal, Lexsoul Dancemachine, Kali Briis Band, Cigarettes After Sex, Oh Wonder ja Air ning Grimes.

Jälgi reportaaži instagram.com/annestiil