Jumestus

The cold hit me like f... this !!!!

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

Kõik sõltub mu naha seisukorrast. Kui see on hea, kasutan silmade all ja punnidel Clé de Peau peitekreemi. Kui ei ole, siis kasutan BB-kreemi või Laura Mercier’ toonivat niisutavat kreemi. Kui lähen välja, siis Chaneli Vitalumière Aqua jumestuskreemi.

Ma teen nii Ameerika filme kui prantsuse iseseisvaid filme – praegu filmin Lõuna-Prantsusmaal – ja jumestuses on suur erinevus. Ameerika filmides, eriti suure eelarvega filmides tahetakse, et peaosatäitja näeks võimalikult hea välja. Prantslased eelistavad realismi ja usuvad, et vähem on rohkem. Mõnikord pean võitlema selle eest, et mu vistrikud ära kaetaks.

Tavalisel päeval kasutan apteegist ostetud pruuni ripsmetušši. Aga kulmud on mul alati värvitud, isegi päevasel ajal. Kasutan Chaneli tuhkjat värvi kulmupliiatsit. Kulmud on mul loomulikult üsna paksud, aga mulle meeldib neid rõhutada, sest mulle tundub, et need annavad mu välimusele iseloomu ja raamivad nägu. Kui kulmud on värvitud, pole kuigi palju meiki vaja.

Mulle ei meeldi silmameigis musta värvi kasutada, aga õhtusel ajal teen tavaliselt tumepruuni laineriga kassisilma. Ma ei tea miks, aga Pariisis olles kipun kasutama ainult kulmupliiatsit ja matti punast huulepulka. Mulle meeldib väga MACi huulevärv Ruby Woo ja mul on hulk Narsi punaseid huulepulki.

Juuksed

Night shoots.....????????????

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

Olen loomulik blond, aga mitte kuigi ilusat tooni blond, nii et lasin varem juukseid palju triibutada. Ühe filmi jaoks pidin juuksed punakaks värvima ja pärast seda pole ma nendega midagi teinud. Juuksed kasvavad välja ja minu arust on need kaunimat värvi, kui kunagi varem. Punane on kulunud, vanad heledad triibud kumavad sellest läbi ja juuksejuured on loomulikku värvi. Tavaliselt mu juuksed nii tumedad ei ole, aga olen väga rahul.

Toitumine ja trenn

Quinn Murphy caught me stooping @quinnmurphy1 @miumiu

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

Ma söön kõike mõõdukalt – rämpstoit mulle niikuinii ei maitse –, aga teen kõvasti trenni. Tõenäoliselt liigagi palju. Olin varem baleriin, aga vahepeal ei teinud aastaid üldse trenni. Vanemaks saades tundsin vajadust toonuse järele. Hakkasin jõusaalis käima. Mulle meeldib ka värskes õhus olla, rattaga sõita ja matkata. Aga nüüd, kui ma juba trenni tegema hakkasin, ei suuda ma ainult paar korda nädalas käia. Järsku olen hakanud treenima iga päev poolteist tundi.

Lõõgastus

It's my party and I cry if I want to #happyFridayeverybodyandthankyouforallthebirthdaywishes #anewbeginning

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

Ma käin massaažis. Eelistan Tai massaaži, midagi ergutavat. Olen proovinud nõelravi, aga mulle see ei sobi. Ma pole mingi spaasõltlane.

Allikas: The New York Times