Ammu enam ei leba raamatupoe riiulitel üksnes raamatud, vaid ka kõikvõimalik lugemise juurde kuuluv. Joogitermosed, lõhnaküünlad, märkmikud, mis lausa hüüavad end avama; seebitükid ilusas paberis ja šokolaadisegused tervislikud krõpsud. Ja siiski ka meetrite kaupa raamatuid. Imeline!

Sobivad kokku: märkmikepaar Something Special ja Nothing Special taaskasutatud paberist. Võta mõlemad! (3.39)

Klassika, mis väärib taaskord lugemist: Erich Segal, "Armastuse lugu". (16,25)

Hullumeelse valiku värviraamatute kõrval midagi veidi teistsugust: Mullikulid.
“Värvige või varjutage ja leiate 20 suurepärast kunstiteost!” kutsub üles kaanekiri. Esmapilgul vaid peenest pallliderägastikust vormub pilt. (15.15)

Seemnepaber, valminud käsitööna kõrgtrükitehnikas. Mõnusasti krobelises paberis on peidus põllulillede seemned. Aseta paber mullale, puista natuke mulda peale ja kasta. Seemned hakkavad idanema 7–14 päeva pärast. (6.15)

Allahindluste aeg! Kiika oranžide kleepsudega märgitud kaasi. Angela Carter, "Verine kamber". Kuulsate muinasjuttude rikkalikus keeles uustõlgendused täiskasvanutele. (6.90)

Kas saaks vaiksemalt?! Kõrvatropid. (9.95)

Stiilsed liitrid iga päev: veepudel MYEQUA. (13.55)

Säästes loodust: Onyx + Green kooli- ja kontoritarbed on tehtud peamiselt korduvkasutatud, ümbertöödeldud ja naturaalsetest materjalidest, alates ajalehtedest kestaga pliiatsitest ja lõpetades seljakottidega. Jah, ka bambusest korpusega arvutihiir on olemas! Bambuskorpusega pliiatsiteritaja pleegitamata kartongist pakendis. (1.55)

Lapsepõlvelemmiku uustrükk: Aino Pervik, "Arabella, mereröövli tütar".
Illustratsioonid ikka Edgar Valter. (17.75)

Loomine teeb õnnelikuks! 24 värvitooni pastellkriite. Hind (11.25)