"Luksuslik Villa Ammende avas taaskord uksed Eesti moelooomingule. Sel aastal ilmestavad Pärnu suve mitmed põnevad moesündmused, mille kauniks krooniks on just ZERO° moepoe esindus Villa Ammendes mitmekesise moevaliku ning kaheosalise moeetenduse- ja õhtusöögiga. Meil on hea meel tuua Eesti moedisain suvisesse Pärnusse, lähemale nii kodumaisele tarbijale kui turistile," rääkis Tallinna Ettevõtlusinkubaatorite juhataja Anu Lõhmus

“Villa Ammendes on tõepoolest unikaalne võimalus ühekorraga kohtuda 19-ne Eesti disaineri kollektsioonidega. Tulge ja lubage endale tunnike siinses mõnusalt privaatses keskkonnas, proovige ning laske endale soovitada erinevate disainerite loomingut. Paljud esitletud suvekollektsioonid on sõbrahindadega, samas on väljas ka uue sügishooaja mudelid” ütles Katrin Kuldma, Amanjeda loovjuht.

8.–14. augustini Villa Ammendes avatud ZERO° pop-up poes on esindatud rõivadisainerid Pohjanheimo, Amanjeda, Kokomo, Anneli Arro, KÄT, Vilve Unt, Mare Kelpman, Liisa Soolepp, Raili Nõlvak, Diana Arno ja Whitetail; ehtedisainist Seco, Anneli Tammik, MyaMoon, Astrid Rajalo; Kadri Kruusi nahast kotid, Teenu ning Xaos aksessuaarid ja Kätlin Kaljuvee siidrätikud. Lisaks kaks üllatusesinejat Peterburist – Hvorost Clothing ja NOEL Concept. Uksed on avatud iga päev kell 12:00–20:00 ja pühapäeval 12:00–15:00.

Eesti moedisaini kaheosalist etendust “Maitstes moodi” on võimalik näha laupäeval, 13. augusti sumedal suveõhtul. ZERO pop-up poodi ja moeetendust ning õhtusööki korraldatavd Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid ja Tartu Loomemajanduskeskus koostöös Villa Ammendega.