Kim Kardashian (35) on Google’is üks otsitumaid inimesi, nagu ka Kardashianide perepea, soovahetusega kuulsust kogunud Caitlyn (endise nimega Bruce) Jenner, ning õe Khloé Kardashiani üledoosi teinud abikaasa Lamar Odom. Perekonna kuulsusele on hoogu andnud staarsõbrad, nagu Paris Hilton, aga muidugi on suur roll ka klanni alusepanijal – Ameerika armeenlasest juristil Robert Kardashianil, kelle klientide hulka kuulus kunagi väga tuntud inimesi. Igal juhul on tegemist staarperega, mille liikmed järjepidevalt tuunivad oma imagot, olles sõltuvuses kuulsusest ja rahast.

Kim Kardashiani tähelend sai alguse 2007. aastal, mil avalikkuse silme ette jõudis tema erootiline video räppar Ray J-ga. Kui tavaliselt toob selline asi kaasa pigem häbi, siis Kimile sai osaks tohutu kuulsus. Aasta hiljem algas pere oma tõsielusari ja sealtpeale on nende kõmuline menu iga päevaga kasvanud.

Klann on oma imagot sotsiaalmeedia abil kujundades leidnud miljoneid jälgijaid nii Twitteris kui ka Instagramis. Kimil on Twitteris pea 40 miljonit jälgijat, vanemal õel Kourtneyl ja Khloél kokku pea sama palju.

X-faktor

Kardashianid jagavad iga päev maailmale killukesi oma elust. Nad on seksikad, fotogeenilised, suurepäraselt meigitud ja stiilselt riietatud ning inimesed tahavad sellest osa saada. Ühe staari asemel on selles perekonnas tervelt seitse naist – tütred Kim, Kourtney, Khloé, Kylie, Kendall, pereema Kris ja ekspereisa Caitlyn, kelle tegemisi ja imagomuudatusi jälgida võime, ning kõigi peale kokku ongi võimalik luua pilt, milline selle perekonna elu välja näeb. Tegelikult aga ei saagi me teada, kas tegemist on klanni loodud illusiooniga või jagavad nad tõepoolest vaatajatega iga privaatset hetke. Kõik meediasse jõudvad fotod on tegelikult sadade seast täpselt valitud ning isegi kui meile tundub, et näeme fotol Kimi hommikust padjanägu, on ta tegelikult meigitud ja soeng kaunilt sätitud, rääkimata profi üles võetud pildist endast.

Isegi nüüd, kui Kim on abielus ja kahe lapse ema, esineb ta endiselt meedias kütkestava ja kauni bimbona. Kimi abikaasa räppar Kanye West lisab omalt poolt hoogu, postitades Kimist seksikaid fotosid oma Instagrami kontole, räppides tema pornovideost ja praalides naise elustiiliga.

Jälgijaid meelitab kui magnetiga ligi Kardashianide pillav elustiil: fotod ja videod eralennukitest, luksuslikest puhkepaikadest ja glamuursetelt üritustelt. Kõik see annab võimaluse heita pilk rikaste ja ilusate maailma ning sellest osa saada.

Kardashiane võib näha igal pool. Neil on oma tõsieluseriaal, raamatud, popid äpid ja mängud, rõiva- ja meigikollektsioon, nendest jutustavad glamuursete ajakirjade kaanelood. USA Vogue’i kurikuulus peatoimetaja Anna Wintour lubas kunagi kindla sõnaga, et Kardashianid saavad ajakirja kaanele ainult üle tema laiba. Anna on õnneks endiselt elus, kuigi Kim ja Kanye tema ajakirja kaanel peesitasid. Isegi kõikvõimas peatoimetaja pidi lõpuks tunnistama, et Vogue oleks igav, kui Kardashianide provokatiivne perekond seda ei kaunistaks. Eriti uhke võib Kim aga olla värske esikaaneloo üle ajakirjas Forbes, mis samuti tunnistab, et tulu, mida naine teenib kas või oma mobiilimänguga, kus fännid saavad virtuaalselt tema elu elada, on märkimisväärne ja pole üldse halb naise kohta, kel pealtnäha puudub igasugune talent. Just see mäng tõi 2015. aastal Kimile sisse 71,8 miljoni dollarit ja tervelt 40% staari käesoleva aasta sissetulekutest.